REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
31 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Dsmart Üyelerine Önemli Duyuru.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Dsmart Üyelerine Önemli Duyuru.

TÜRKSAT 2A’DAN 4A’YA GEÇİŞ SÜRECİYLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

Değerli Üyelerimiz,

17 Eylül Çarşamba gecesi TÜRKSAT 2A’dan TÜRKSAT 4A’ya uydu geçişi yapılacaktır. Bu geçişten olumsuz etkilenmemek için D-Smart uydu alıcınızı kullanmadığınız zamanlarda 1 Numaralı MovieSmart Premium kanalında bırakınız, eğer kullanıyorsanız 1 Numaralı MovieSmart Premium kanalında 10 dakika bekletiniz.

Uydu geçişi sonrası ekranda “sinyal yok” uyarısı alır ve bazı kanalları izleyemezseniz;

D-Smart Kutu Kullanıcısı iseniz;

D-Smart uydu alıcınızı 1 numaralı MovieSmart Premium kanalına getirip 10 dakika kadar
    bekleyiniz veya
    D-Smart uydu alıcınızı kapalı (stand-by) moduna getirip bir süre bekleyiniz veya
    D-Smart uydu alıcınızın fişini çıkartıp takınız.

D-Smart Modül kullanıcısı iseniz:

Modülünüzü, D-Smart uyumlu bir televizyonda kullanan 1. no.lu kanalında MovieSmart Premium kanalı bulunan CAM modül kullanıcısı üyelerimizin kanal güncellemesinin tamamlanması için 10 dakika boyunca bu kanalda beklemeleri yeterli olacaktır.
    Diğer CAM modül kullanıcısı üyelerimizin uydu alıcısında veya TV’de “ağ arama” seçeneğinin açık olduğundan emin olarak “kanal taraması” yapmaları gerekmektedir. Kanal taraması yapılacak yeni frekans ve taşıyıcı bilgilerini aşağıda bulabilirsiniz:
    - 12072 V 27500 FEC:5/6 modülasyonu (DVB-S2 & 8PSK)
    - 12245 H 27500 FEC:5/6modülasyonu (DVB-S2 & 8PSK)
    - 12187 V 27500 FEC:5/6 modülasyonu (DVB-S & QPSK)

Bilgilerinize sunar,
    İyi seyirler dileriz
    D-Smart

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar saat kaç gibi olacak geçişler teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gece yarısı saat 12. başlıyacak diye biliyorum. bu arada bayram açıklamalar içinde teşekkürler çok iii olmuş.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgi için teşekkürler....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgi için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşler bilgiler için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dediğiniz işlemleri yaptım fakat yine de bazı kanalları izleyemiyorum. Bende D Smart cihazı var. Müşteri temsilcisiyle konuştum. bana elektrik kablosunu çıkarın dedi sonra uydu kablosunu çıkarın dedi biraz bekledikten sonra uydu kablosunu sonrada elektrik kablosunu takın açılınca 1 kanalı açın ve stand by a alın 10 dk bekleyin düzelecek dediler. Fakat bundanda sonuç alamadım. D smart bayisini aradım ben ayarlarım dedi 15 TL dedi. Sorunu çözen arkadaşlar varsa yardım bekliyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sersin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dediğiniz işlemleri yaptım fakat yine de bazı kanalları izleyemiyorum. Bende D Smart cihazı var. Müşteri temsilcisiyle konuştum. bana elektrik kablosunu çıkarın dedi sonra uydu kablosunu çıkarın dedi biraz bekledikten sonra uydu kablosunu sonrada elektrik kablosunu takın açılınca 1 kanalı açın ve stand by a alın 10 dk bekleyin düzelecek dediler. Fakat bundanda sonuç alamadım. D smart bayisini aradım ben ayarlarım dedi 15 TL dedi. Sorunu çözen arkadaşlar varsa yardım bekliyorum...

Linkini verdigim konun ilk mesajındaki teknik detayları uygula dsmart cihazınız güncellenecektir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türksat4A geçiş yaptık hayırlı olsun dsmartta bütün kanallar açıkta frekanslar çalışıyor bir tek smart sporlarda sinyal yok neden acaba tam trabzonun maçı varken

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri