Teşekkur: 0
Anlatmak istediğimde bu işte 1-3-5 kanalda bırakmak değil mesele hangi kanalda bırakırsan bırak otomatik güncelleniyor cihaz.
önemli yazılımlar için 1. nolu kanalı belirttim illaha şu kanalda bırakın kanal güncellenir demedim mesala dsmart yakın zamanda kanal sıralaması degiştirdi ben o anda kanallar arasında zappig yapıyordum acaba cihaz zapping sırasında güncelleyebilecekmi diye ve sonuç olumlu zapping sırasında bile güncellendi.![]()
merhaba,
çift anten kablosu kullanıyorum.
aynı noktaya dreambox bagladıgımda sorunsuz bütün kanalları izliyorum. hd
+ ta ise ancak fabrika ayarından sonra 1. kanal moviesmart premium hd yi izleyebiliyorum.
fabrika ayarlarına dönüp basit kurulum yaptıgımda ilk baglanılan tp de sinyaller%100 görünüyor. kalitede gidip gelme var ancak 1. kanalda sinyal seviyesine ve kalitesi %100 olması kafa karıştırıyor.
forumlarda okudukarımda hd plus cihazların merkezi sistemlerde sıkıntı yaşadıgını gördüm ancak uydu geçişine kadar benim sıkıntım olmadı.Acaba 4a dan gelen yayın zayıfmı?
Şimdi merkezi olmayan bir sistem bulup deneyecegim bakalım ne sonuç verecek.
Serviste merkezi olmayan sisteme baglandıgımda bütün kanallar sorunsuz açılmıştı. eve gelip merkezi siteme bagladıgımdada 1 gün kanallrı izlemiş ve turksat ve hotbird kanallarınıda sorunsuz eklemiştim.
sonra ne değiştigini anlayamadan eski duruma geri döndüm.
teşekkürler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)