Turkcell Akademi’ye Brandon Hall’den üç “mükemmeliyet” ödülü
Turkcell Akademi’nin “Dijital Eðitim”, “Liderlik” ve “Satýþ” ile ilgili üç farklý uygulamasý, dünyanýn en prestijli danýþmanlýk þirketlerinden biri olan Brandon Hall tarafýndan “Mükemmeliyet” ödülüne layýk görüldü. Eðitimde yarattýðý fýrsat eþitliði ile tüm dünyanýn dikkatini çeken Turkcell Dijital Akademi henüz sekizinci ayýnda ilk ödülünü kucakladý.
Turkcell Akademi, baþarýlý çalýþmalarýyla kazandýðý ödüllerine yenilerini ekledi. Dünya çapýnda bir danýþmanlýk þirketi olan Brandon Hall; bilgi ve geliþim alanýndaki uzmanlýðýný tüm Türkiye’ye açarak eðitimde fýrsat eþitliðine katký saðladýðý dijital akademisi ile Turkcell Akademi’yi “Eðitimde Mükemmeliyet” kategorisinde “En Ýyi Geniþletilmiþ Kurumsal Eðitim Programý” gümüþ ödülüne layýk gördü.
Turkcell Akademi, liderlik geliþim programý TEMBA ile “Yetenek Yönetimi ve ÝK’da Mükemmellik” kategorisinde, “En Ýyi Liderlik Geliþim Programý” birincilik ödülünü aldý. “Satýþ Antrenmanlarý” uygulamasý ile de “Satýþ ve Pazarlamada Mükemmelliyet” kategorisinde “Satýþ Geliþim ve Performansýnda En Ýyi Program” gümüþ ödülünü kazandý.
Dünyanýn en prestijli danýþmanlýk þirketlerinden biri olan Brandon Hall, Mükemmeliyet Ödülleri’ni 1994 yýlýndan beri veriyor. Turkcell’in bu 3 prestijli ödülün teslim alacaðý “Brandon Hall Mükemmeliyet Ödülleri” töreni, 28-30 Ocak 2015’te ABD’de düzenlenecek.
Turkcell Dijital Akademi ile kazanan “eðitimde fýrsat eþitliði” oldu
Turkcell Akademi’nin üç ayrý çalýþmasýyla kazandýðý mükemmellik ödülleriyle ilgili
Turkcell Akademi Direktörü Banu Ýþçi Sezen þu deðerlendirmeyi yaptý: “Turkcell Akademi’nin Brandon Hall tarafýndan gümüþ ödüle layýk görülen dijital eðitim platformu, Türkçe bilgi içeriðimizi milyonlarýn eriþimine açtýðýmýz ve eðitimde fýrsat eþitliði sunduðumuz bir program. Zamandan ve mekândan baðýmsýz olmasý, 7’den 70’e herkesin eðitim alabilmesi gibi özelliklere ve özgün bir içeriðe sahip Turkcell Dijital Akademi baþarýsýný ilk 9 ayda aldýðý 1milyon 800 binden fazla ziyaret sayýsýyla da kanýtlamýþtý. Turkcell’i baþarýya ulaþtýran liderlere yönelik geliþim programýmýz TEMBA ise birkaç ay önce CorpU Mükemmeliyet ve Ýnovasyon Ödülleri’nde “Liderlik” kategorisinde yine birincilik ödülü almýþtý. Turkcell Akademi’nin bünyesinde oluþturduðumuz ve ödüle layýk görülen diðer çalýþmamýz da “Satýþ Antrenmanlarý” uygulamasý oldu. Kurumsal müþterilerimize en iyi ve en doðru çözümleri sunmayý hedeflediðimiz uygulama, daha önce dünyanýn önde gelen eðitim ve geliþim organizasyonlarýndan birisi olan ASTD (Amerikan Eðitim ve Geliþim Derneði) tarafýndan da ödüllendirilmiþti. Turkcell Akademi’nin içinde tasarladýðýmýz bu üç programýn dünya çapýnda bir kurum olan Brandon Hall tarafýndan ayrý ayrý ödülle taçlandýrýlmasýndan dolayý büyük mutluluk duyuyoruz.”
BrandonHall hakkýnda
Dünya çapýnda 10 bin müþterisi bulunan Brandon Hall Grubu, kurumsal firmalara eðitim teknolojileri konusunda danýþmanlýk veren þirketlerin baþýnda geliyor. 20 senelik geçmiþi olan þirket araþtýrma ve analize dayalý çözümlerle büyük þirketlerin eðitim stratejilerine yön veriyor. Yetenek Yönetimi, Eðitim ve Geliþim, Satýþ, Pazarlama ve Üst Düzey Yöneticilik konusunda sahip olduklarý data ve deneyimleri ile alanýnda en prestijli organizasyonlardan biri olarak gösteriliyor. Brandon Hall tarafýndan dünyadaki en iyi þirket içi uygulamalarý ödüllendirmek üzere tasarlanmýþ 4 ayrý organizasyon bulunuyor. “Teknolojide Mükemmeliyet”, “Eðitimde Mükemmeliyet”, “Yetenek Yönetiminde Mükemmeliyet” ve “Satýþ ve Pazarlamada Mükemmeliyet”.

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri