artı1 tv frekansı değiştimi o kanalın yerinde sıla tv diye bi turku kanalı cıktı bana o kanal lazım yardım ADMIN
artı1 tv frekansı değiştimi o kanalın yerinde sıla tv diye bi turku kanalı cıktı bana o kanal lazım yardım ADMIN
biri cvb yazsın ltf
BER TV yayında Frekans:12423 H 30000 Fec:3/4
11977 H 27500 fec:5/6 Artıbir TV yayını kesildi. Yerine Sıla TV Isimli müzik kanalı geldi
12303 V 27500 5/6 Hancı TV ve NO1 TV kesildi.
12130 V 27500 5/6 Kanal 52 ve Safa TV (SRT) kesildi. TV 52 eklendi.
alıntı..
+1 tv yayınları turksattan kalktımı acıklama varmı?
Maalesef kalktı;bizde kültür-sanat içerikli kanallar uzun ömürlü olmaz.Reklam vereni yok..Siyaseten arkasında duranı yok...Medya havuzundan beslenme yok.. Gergedan boynuzu ve sahte bal pazarlamacılarına da onlar kapıyı kapatınca olanlar oldu,onlarda medya mezarlığındaki "küskünler" özel bölmesinde derin bir uykuya daldı....![]()
yapmaa yaa cok uzuldum simdii bakko kanal kadar kalıteli bir yayın yapan kanal daha goremedım son zamanlarda baya güzel programları vardı eğer sadece reklam yuzunden turksattan gittiyse daha cok uzucu boylesine kaliteli yayın yapan kanallar artmasını beklerken yağ bal satan dandik kanalların coğalması
malesef bizim tv bakıs anlayısımızın ne kadar kotu oldugunun bir gostergesi
acıkcası tv kalıtesinin reklama bağlı kalması malesef cok kotu bi durum bana kalırsada daha cok uyduruk yayın izleyeceğiz kalıteli tv programı izlemek bu ulkede bi hayal olarak kalacak gibi...
çek güzel bi paylaşım emeginize saglık
12303 V 27500 5/6 Karaca TV yayında.
alıntı..
Kanal 68 12.130 V 27.500 taramada Safa tv olarak çıkıyor.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 2 Kullanıcı var. (0 Uye ve 2 Misafir)
Yer imleri