Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/21 İlkİlk 1234567891011121314 ... SonSon
210 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Türksat Uydusu 2015 Güncel Frekans Değişiklikleri Burada

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

artı1 tv frekansı değiştimi o kanalın yerinde sıla tv diye bi turku kanalı cıktı bana o kanal lazım yardım ADMIN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bakican Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    artı1 tv frekansı değiştimi o kanalın yerinde sıla tv diye bi turku kanalı cıktı bana o kanal lazım yardım ADMIN
    11977 H 27500 fec:5/6 Artıbir TV yayını kesildi. Yerine Sıla TV Isimli müzik kanalı geldi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biri cvb yazsın ltf

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BER TV yayında Frekans:12423 H 30000 Fec:3/4

11977 H 27500 fec:5/6 Artıbir TV yayını kesildi. Yerine Sıla TV Isimli müzik kanalı geldi

12303 V 27500 5/6 Hancı TV ve NO1 TV kesildi.

12130 V 27500 5/6 Kanal 52 ve Safa TV (SRT) kesildi. TV 52 eklendi.
    alıntı..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

+1 tv yayınları turksattan kalktımı acıklama varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bakican Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    +1 tv yayınları turksattan kalktımı acıklama varmı?
    Maalesef kalktı;bizde kültür-sanat içerikli kanallar uzun ömürlü olmaz.Reklam vereni yok..Siyaseten arkasında duranı yok...Medya havuzundan beslenme yok.. Gergedan boynuzu ve sahte bal pazarlamacılarına da onlar kapıyı kapatınca olanlar oldu,onlarda medya mezarlığındaki "küskünler" özel bölmesinde derin bir uykuya daldı....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Maalesef kalktı;bizde kültür-sanat içerikli kanallar uzun ömürlü olmaz.Reklam vereni yok..Siyaseten arkasında duranı yok...Medya havuzundan beslenme yok.. Gergedan boynuzu ve sahte bal pazarlamacılarına da onlar kapıyı kapatınca olanlar oldu,onlarda medya mezarlığındaki "küskünler" özel bölmesinde derin bir uykuya daldı....
    yapmaa yaa cok uzuldum simdii bakk o kanal kadar kalıteli bir yayın yapan kanal daha goremedım son zamanlarda baya güzel programları vardı eğer sadece reklam yuzunden turksattan gittiyse daha cok uzucu boylesine kaliteli yayın yapan kanallar artmasını beklerken yağ bal satan dandik kanalların coğalması malesef bizim tv bakıs anlayısımızın ne kadar kotu oldugunun bir gostergesi acıkcası tv kalıtesinin reklama bağlı kalması malesef cok kotu bi durum bana kalırsada daha cok uyduruk yayın izleyeceğiz kalıteli tv programı izlemek bu ulkede bi hayal olarak kalacak gibi...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çek güzel bi paylaşım emeginize saglık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12303 V 27500 5/6 Karaca TV yayında.
    alıntı..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

Kanal 68 12.130 V 27.500 taramada Safa tv olarak çıkıyor.

Sayfa 4/21 İlkİlk 1234567891011121314 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 2 Kullanıcı var. (0 Uye ve 2 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri