Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
22 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: satfinder uydu bulucuları turksat listesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende Satfinder 2 Plus var ve gayette memnunum cihazdan. Gerekli frekans güncellemelerinide pc den hiç uğraştırmadan yaptım.
    NASIL YAPIYORUZ BENDEDE SATFİNDER 2 PLUS VAR RS 232 KABLO VE PROGRAM NASIL OLACAK

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SATFİNDER 2 PLUS İÇİN RS232 VE PROGRAM ACİL YARDIM.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mb 4000 uydu bulucunun yeni yazılımı ile settingi elinde olan varmı?
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

Alıntı huseyin44 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    NASIL YAPIYORUZ BENDEDE SATFİNDER 2 PLUS VAR RS 232 KABLO VE PROGRAM NASIL OLACAK
    arkadaşım rs 232 com kablosu tüm bilgisayar malzemesi satan yerlerde var alacan bir tane alpsat.com da yazılım programı var frekansları istediğin gibi düzenleyip aldıgın kabloyla bilgisayrdan atacan bu kadar
    saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=blade;772570]arkadaşım rs 232 com kablosu tüm bilgisayar malzemesi satan yerlerde var alacan bir tane alpsat.com da yazılım programı var frekansları istediğin gibi düzenleyip aldıgın kabloyla bilgisayrdan atacan bu kadar
    saygılar[/QU

satfinder 2 plus ın yeni versiyonu sitede mevcut mdu5 eklenmiş olan o programı çalıştırıyorum send diyorum herhangi bir işlem olmuyor bendeki cihaz arkadan açılan model

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler dostum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

wqeqweeqw

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=huseyin44;772860]
    Alıntı blade Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım rs 232 com kablosu tüm bilgisayar malzemesi satan yerlerde var alacan bir tane alpsat.com da yazılım programı var frekansları istediğin gibi düzenleyip aldıgın kabloyla bilgisayrdan atacan bu kadar
    saygılar[/QU

satfinder 2 plus ın yeni versiyonu sitede mevcut mdu5 eklenmiş olan o programı çalıştırıyorum send diyorum herhangi bir işlem olmuyor bendeki cihaz arkadan açılan model
    merhaba
    cem yılmaz mantığı gibi dosyayı atınca cihazı bi kapatıp açın..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o zaman aktif oluyor bendede 3 modeli var dün denemiştim.aynen kapatıp açınca dosya güncel oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

teşekkurler blade usta bende satfider slim3hd var tam istedim program

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri