Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Türksat 4A Uydusu Yayýnlarýný Nasýl Buldunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Türksat 4A Uydusu Yayýnlarýný Nasýl Buldunuz?

Anket konumuz meþhur turksat4 uydusu cogu kiþi yeni uyduyu cok begendi cogu kesim yine eskisi gibi ot bal ilaç vs reklam kanallarýnýn coklugunda þikayetçi yine sizlere soralým istedik.

***NOT=Yorumlarýnýzý bekliyoruz anket eklenmemiþtir.
    Konu Editor tarafýndan (23-09-2014 Saat 01:55 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bence yeni uydu ile gelen þifresiz HD kanallar güzel oldu varolan þifreli HD kanallarda þifrelerini kaldýrdý 23 tane HD kanal sayýca iyi dahada fazla olmasý dilegiyle..

ot çhat kanallarýna gelirsek burda türksat a.þ bir yaptýrýmý kesinlikle olamaz türksat uydu hizmeti verir kanal rtük kurallarý geregi yayýn hayatýna baþlar rtük bu tür kanallarý engellemeye çalýþmakta ama yasa boþluklarý var örnek vereyim rtük x bir kanalý yayýný kapattýrýyor o kanal daha tebligatý eline ulaþmadan yeni isimle yayýna baþlýyor kanal böyle durumlara karþý yeni bir xx ismi adýný rtük kurumundan izin almýþ diger kanal kapatýlýnca hemen diger kanalý devreye sokuyorlar þahýslara yaptýrým olmadýgý sürece bu böyle gider.

fark ettiyseniz sürekli bu kanallarýn isimleri degiþir bizde türksat bölümünde bu kanallarýnýn isim degiþikligi hakkýnda bölümde bunlarýn bilgisini geçmekteyiz yalnýz bu çöp kanallarýnýn isim degiþikliklerini yazmaktan artýk gýna geldi. ayný hafta içerisinde bir kanal üç defa ismini degiþtirirmi rtük kapatýyor bunlar isim degiþtiriyor..
    Konu bayram tv tarafýndan (23-09-2014 Saat 03:52 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

eskiye nazaran bazý kanalarýn sinyali yükselmiþ bazýlarýn düþmüþ bunu birkaç kanalda teset ettim
    paylaþmak güzeldir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben almanyada yasayan biri olarak eski uyduyu daha cok begeniyordum. HD yayini olarak bi Ahmet Cakari HD diye izlicez. Bide Kanaltürkte bazen güzel filmler oluyor. Geri kalan HD kanallari pek ise yaramiyor.

Bu yeni uyduyla Star, atv, Ntv, Ntv Spor'un Türkiye yayinlarindan olduk.

Ben sahsen hic memnun degilim..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben açý olarak zor bir yerde digiturk anteni ile 3A ayarlamýþ fakat sinyal sorunu çokça yaþamýþtým.4A'ya geçiþ yapýldýðý gün yaðan yaðmurda bile kanallarý sorunsuz izledim. Eskiden olsa o yaðmurda televizyon izleyemezdim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kanal 7 HD kanalý var lofo berbat HD yayýný sadece reklamlarda görebiliyoruz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet arkadslar hd yayýnlar ýyý begendým lakýn canak ayarý yaparken bazý yayýnlarýn sýnyal sevýye durumu cok dusuyo ama genel olarak begendým saolsunlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

topu topu 20..yakýn kanal gerisi hikaye . herkes reklam derdinde. böyle olmamalýydý. bunca emek ve masrafa yazýk.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben yorumum yapayým görüntü kalitelerinde en ufak artma yok hd kanallar dýsýnda .Eskiye nazaran sinyaller yuksek ama trt paketi ve samanyolu paketinde sinyaller düþük diðer kanallar sinyaller iyi kanal 7 hd nasýl hd ise normal sdli yayýn daha iyi yayýn yapýyor .Görüntü kaliteleri berbat diðer kanallarýn iþe yaramaz bir dunya kanal var rtük mudale etmesi lazm kanal isim deðiþtirmeyi izin vermemesi gibi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bence gayet olumlu hd kanal sayýsý arttýðýndan dolayý sinyal kaliteside yüksek olursa yaðmurlu havalarda veya karda tadýndan yenmez.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri