Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/7 1234567 SonSon
62 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 1 Çanaktan 5 UYDU sonunda başardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 1 Çanaktan 5 UYDU sonunda başardım

arkadaşlar uzun süren çalışmalarımdan sonra yaptığım sistemi sizlerle paylaşmak istedim.120 lik ofset çanak+kendi tasarladığım aparat...arkadaşlar aldığım yayınlar gayet iyi ve sorunsuz çalışmaktadır.42 türksat yağmurlu havalarda bile süper sinyal kaybı olmadan çalışmaktadır. 19.2 astara full arkaşalar.daha çok lnb takılarak bir çok uydu alınabilir.mesela 28 astra+26 arabsat+16 eutelsatW2+5 sirüs bu uydularda alınabiliyo gayet güzel...bu konu hakkında sorusu olan arkadaşlara her zaman yardımçı olurum tşk....
    [IMG] Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. [/IMG][IMG] Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. [/IMG][IMG] Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. [/IMG]

Konu hasan10 tarafından (29-09-2008 Saat 15:20 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1 çanaktan 5 uydu alıyorsun gayet iyi
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

süper iş.yakın çekim foto kayabilir misin foruma.inceleyelim yakından

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çanak herhangi bir uyduya sabitmi yoksa rasgele bir ayardamı.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta ben bunun 8 lisini yaptım.

6 lnb

aldıgım uydular ;

Türksat 42

Türksat 31.0

Astra 1d 31.3

astra 5a 31.5

astra 19

hotbird 13

eurobird 9

w3 7

tabi şaka bir yana yapan arkadaş a birşey sorucam balıkkesir den astra 19 nasıl full alıyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    belli olmuyormu volkan böyle fit ayarımı olur yav attım tuttu misali bu...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    belli olmuyormu volkan böyle fit ayarımı olur yav attım tuttu misali bu...
    hocam yapan arkadaş bir elektronikçi değil sadece hobi için ypan biri ise kendi uğraşları takdire değer.

ama bizim gibi usta uyducular yapsa gulerım sadece o kabloların halıne ben yaptığım montajlarda tertıp ve duzene çok önem verırım her şey duzenli olacak bu aparat sistemınde de böle. Birde illaki sağlam olacak ufleyınce gitmeyecek.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım eline saglık güzel bir çalışma olmuş .teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel bir çalışma olmuş yapınca neden olmasın diyorum ben cam gergilerinden yapmıştım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daiseg motor varken gerekli bütün bu işlemlere acaba
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Sayfa 1/7 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri