REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Kanserle mücadelede yeni adım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kanserle mücadelede yeni adım

Kanser hücrelerinin beslenmesini sağlayan bir gen bulundu. Bu genin işlevi durdurulup, tümör oluşumunu engellenebilirse kemoterapiye gerek kalmayacak.

Kanser uzmanları, yaptıkları çalışma sonucunda, tüm meme kanserlerinin yüzde 10’unu tedavi etmenin yollarını açabilecek bir gen bulduklarını duyuracaklar.

Araştırma sonuçları, bu gen üzerinde yapılacak çalışmalar neticesinde, zaman içinde kemoterapi tedavisinin kullanılmasına gerek kalmayabileceğini belirtiyorlar.

Bulunan yeni gen, kanser hücrelerinin beslenmesini sağlıyor ve araştırmalar sırasında bu genin işlevinin durdurulması tümör oluşumunu da engellemiş.

Uzmanlar elde ettikleri bulgıuların henüz kesin bir sonucu olmasa da uzun dönemde kanser tedavisinde yeni ufuklar açabileceğini belirtiyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uzun zamandada olsa çözülür inşallah çok çanlar aldı illet bir hastalık bilgiler için sağolasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu hastalıgın onune gecılmesı ıyı olacaktır ınsallah en kısa zamanda daha ıyı seyler yaparlar bu hastalıkla ılgılı

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yakupowersky Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu hastalıgın onune gecılmesı ıyı olacaktır ınsallah en kısa zamanda daha ıyı seyler yaparlar bu hastalıkla ılgılı
    insallah dostum amin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri