Galatasaray'ýn, Avrupa Þampiyonlar Ligi'nde karþý karþýya geleceði FC Liverpool'un teknik direktörü Rafael Benitez, Galatasaray'ýn elenmesinin kendisi için sürpriz olduðunu belirterek, ''Bu durumda olmalarý içler acýsý'' dedi.

Benitez, Atatürk Olimpiyat Stadý'nda düzenlediði basýn toplantýsýnda, gruptan çýktýklarýný bildiklerini dile getirerek, ''Bizim için her maçý kazanmak önemli, savaþmaya devam edeceðiz. Galatasaray'ýn elenmesi benim için sürpriz oldu. Ýyi bir takým olduðunu ve iyi oyuncularý bulunduðunu düþünüyorum, ama Galatasaray'ýn bu durumda olmasý üzücü, içler acýsý'' diye konuþtu.

Eksik bir kadroyla Ýstanbul'a geldiklerini anlatan Ýspanyol çalýþtýrýcý, bir çok sakat ve yýl boyunca kullanamadýklarý oyuncularýnýn bulunduðunu vurgulayarak, ''Bazý oyuncularýmýzý orada býraktýk, ama buraya iyi bir takým çýkarabilecek kadar oyuncu getirebildik. O kadar çok oyuncu getirmedik ki, kimleri getirmediðimizi hatýrlamýyorum'' dedi.

Rafael Benitez, yarýn gece oynanacak karþýlaþmanýn, Ýstanbul'da kazandýklarý Þampiyonlar Ligi finali nedeniyle güçlü bir nostalji hissetmesine neden olacaðýný belirterek, ''O maçta oynayan oyuncularýn hissettikleri heyecan, genç oyuncularýmýzý etkileyecek. O keyfi yeniden yaþamaya çalýþacaðýz'' ifadesini kullandý.
Benitez, Ýstanbul'da çok güzel anýlarý bulunduðunu belirterek, kendilerini destekleyerek, bunlarý yaþatanlara teþekkür etti.

-DUDEK: ''DOSTLUK MAÇI YAPMAYA GELDÝK''-

FC Liverpool'lu futbolcu Jerzy Dudek, yarýn akþam Galatasaray ile ilk yaptýklarý karþýlaþma gibi bir maç oynayacaklarýný belirterek, ''Dostluk maçý yapmaya geldik'' dedi.

Ýstanbul'a bambaþka bir düþünce içinde ve grubun lideri olarak geldiklerini kaydeden Dudek, maçýn dostluk içinde geçeceðine inandýðýný söyledi.

Jerzy Dudek, Atatürk Olimpiyat Stadý'nda çok hoþ anýlarýnýn bulunduðunu dile getirerek, ''Stada baktým, boþ ve deðiþik gözüküyordu, ama Þampiyonlar Ligi'ni kazandýðýmýz o gece, hayatýmýn en önemli gecelerinden biriydi. Buradaki herkes için bu böyleydi. Yarýn, yeniden burada oynayacaðýmý bildiðim için çok heyecanlýyým'' diye konuþtu.

Kaynak : AA