Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: sunny 9030 animasyonlu kanal listesi(24.09.2014)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sunny 9030 animasyonlu kanal listesi(24.09.2014)

sunny 9030 animasyonlu kanal listesi(24.09.2014)
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunun editörünü kuruyorum masaüstünde tıklayınca açmıyor..çözümü nedir saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bird Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bunun editörünü kuruyorum masaüstünde tıklayınca açmıyor..çözümü nedir saygılar
    kurduğu klasörün içindeki dosyaları masaüstüne kopyala

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kurduğu klasörün içindeki dosyaları masaüstüne kopyala
    9030 kanal editör 2 yi yüklüyorum.. masaüstüne simge çıkıyor tıklıyorum açılmıyor.. kurduğum c klasöründeki program filesın içindeki kaonmedia kalsörünün içindede aynı simge var onuda masaüstüne aldım yine aynı.. nette araştırdım aynı sorunu yaşayan çok insan var. kimse açamamış.. windows 7 ile uyumlu değil sanırım.. xp mi olması gerekiyor veya 9030 kanal editör 2 değilde başka editör ile olur mu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bird Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    9030 kanal editör 2 yi yüklüyorum.. masaüstüne simge çıkıyor tıklıyorum açılmıyor.. kurduğum c klasöründeki program filesın içindeki kaonmedia kalsörünün içindede aynı simge var onuda masaüstüne aldım yine aynı.. nette araştırdım aynı sorunu yaşayan çok insan var. kimse açamamış.. windows 7 ile uyumlu değil sanırım.. xp mi olması gerekiyor veya 9030 kanal editör 2 değilde başka editör ile olur mu?
    program filesın içindeki kaonmedia kalsörünün içindeki tüm dosyaları masaüstüne kopyala

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    program filesın içindeki kaonmedia kalsörünün içindeki tüm dosyaları masaüstüne kopyala

o dosyanın içinde sadece 1 tane masaüstüne çıkan simgenin aynısı var.. o kadar başka bir şey yok..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzelmiş tesekkürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri