REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
54 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Next 2000 CIS Super Plus Uydu Alıcı ( YENİ )

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende 6 tane kartlı temiz ikinci el cihazlar var hepsini 350 ytl ye veriyorum :00000002: kyoto 9600 dcı kyoto 9900 dcı starsat sr x 1200 cı yu.ma.tu mx cı dynasat cı kyoto 9600 dcı :00000002:
    yu.ma.tu mx cı sadece bu cihazı alabilirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5

Alıntı sempatico Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yu.ma.tu mx cı sadece bu cihazı alabilirim
    ßu bölüm 2.ci el cihaz satıs için değil!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba arkadaşlar;
    NEXT YE-2000 CIS SUPER PLUS yeni aldigim için ve uyduyla yeni haşir neşir olduğğum için hiç bilgi sahibi değilim O yüzdden cahillimi maruz görün. NEXT YE-2000 CIS SUPER PLUS_QNEC110[1].40_030807_TK2C1N0_pz.zip program sıkıştırılmış bunu cihaza açarakmı yükliycem. Ayrıca bu cihazla D-Smart ve ya Lig Tv yi izleme imkanım varmı? Kartla falan şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı esarikan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba arkadaşlar;
    NEXT YE-2000 CIS SUPER PLUS yeni aldigim için ve uyduyla yeni haşir neşir olduğğum için hiç bilgi sahibi değilim O yüzdden cahillimi maruz görün. NEXT YE-2000 CIS SUPER PLUS_QNEC110[1].40_030807_TK2C1N0_pz.zip program sıkıştırılmış bunu cihaza açarakmı yükliycem. Ayrıca bu cihazla D-Smart ve ya Lig Tv yi izleme imkanım varmı? Kartla falan şimdiden teşekkürler
    Yazılımı winrar veya Winzip ile açıp yükleme yapacaksınız.Lig tv ye üye olup kartınızı takarak izleyebilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yazılımı winrar veya Winzip ile açıp yükleme yapacaksınız.Lig tv ye üye olup kartınızı takarak izleyebilirsiniz.
    Teşekkürler ilgine ve cevabına kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping

Alıntı theblackgod Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    uydudan günlük tps ve multivision izliyoruzs kumanda dan güncelle diyerek oluyor..bence koş hemen al cihazs budur dostlar !!!!!!!! usb den yazılım soft cam atmak okadar kolay ve zewkli ki anlatamam bunu
    kardeş yazılım ve softcam usb den nasıl atılıyor bilgi verirmisin bende bu cihazı 225.00 ytl ye yeni aldım yardımların için teşekkürler şimdiden

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben de b cıhazı almak istiyorum. yalnız usb den nasıl yazılım aıldığını merak ediyoru...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı unosat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben de b cıhazı almak istiyorum. yalnız usb den nasıl yazılım aıldığını merak ediyoru...
    Bu linke bakınız.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

150 usd

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pc den daha kolay yazılım alıyor buna emin olabilirsiniz

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri