Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/6 İlkİlk 123456
58 sonuçtan 51 ile 58 arası

Konu: Turksat 4A Uydusunda HD kanallar şifrelendi 01 Ekim 2014 itibariyle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Digitürk ün TÜRKSAT HD paketinde TV 8 HD ve Fashıon tv HD var acaba TV 8 HD d-smartta ortak olabilir mi TÜRKSAT ta?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı COOSKUN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya arkadaşlar 2 - 3 tane dandik kanalın HD yayınları şifrelenmiş. kimin umurunda. ben bazı zamanlar kanal d ile star ı günler geçiyor izlemiyorum bile. zaten kaliteli bir tane bile programları yok. HD olsa ne olur, SD olsa ne olur. Şifreli olsa ne olur, şifresiz olsa ne olur...
    coşkun kardeşe bende katılıyorum arkadaşlar olsa nolur olmasa nolur doru dürüst yayınları yok bikaç dandik dizi okadar....
    ELİNE,BELİNE,DİLİNE SAHİP OL. HZ.ALİ.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sonuç olarak ben şunu söylüyorum kimse kanalların aldığı bu şifreli yayın politikasını değiştiremez.Ve şuna inanıyorum ki ilerleyen zamanlarda buralarda protesto edenler bile bu kanalları izlemenin yollarına gidecekler aksini inkar etmek kendini kandırmaktır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sonuç olarak ben şunu söylüyorum kimse kanalların aldığı bu şifreli yayın politikasını değiştiremez.Ve şuna inanıyorum ki ilerleyen zamanlarda buralarda protesto edenler bile bu kanalları izlemenin yollarına gidecekler aksini inkar etmek kendini kandırmaktır.
    şifreye geçen 3 tane kanal var.. bunları izlemek için kimse bir tarafını kımıldatmaz çünkü enayi değil buradaki insanlar.. açık olan fta HD kanalları izlerler olur biter.diğerlerininde sd yayınına bakarlar. 3 kanal için para ödemek enayilikten başka birşey değildir..

diğer kanallar fta hd yayın yapıyor bu 3 tane kanal sonradan şifreye giriyor bu halkı enayi yerine koyup halkın 3-5tl parasında gözü var demektir..kimse bu oyunlara gelmez özellikle bu forumdaki insanlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fox tv ve Show tv ninde bayramdan sonra şifreleneceği söyleniyor forumlarda.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şifreye geçen kanallar kendileri zaten kaybediyor.. Şifresiz hd ler en çok izlenen kanallar oluyor vatandaş tarafından.. Vatandaş ne açıksa onu izliyor.. Kanaltürk hd mesela daha önceden tanıdıklar bana listelerinde bakmadıklarını ama hd den sonra bana ilk sıralara al akşamları güzel film çıkıyor demeye başladılar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben sd yayında şifresiz yayın yapıp Sırf HD oldular diye bu kanallara abone toplayacak platformlara şaşıyorum sonucta ekstra birşey yok bu kanallarda aynıı yayın devam edecek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

son olarak sadece fox şifrelenicek...

Sayfa 6/6 İlkİlk 123456

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri