Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: ArÇelİk-l5.91

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ArÇelİk-L5.91

selam arkadaşlar elimde arçelik L5.91 laoderli makina var flashı arızalı idi flash yeniden yazdırarak taktım cihaz çalıştı fakat sinyal olmasına rağmen hiçbir şekilde kanal bulmuyor yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
    Konu alimertugrul tarafından (05-12-2006 Saat 11:38 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım cihazın arçelik 500 CI olması lazım bu cihaz sana ne gibi bir arıza ile gelmişti neden flşaını programladın.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alimertugrul Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam arkadaşlar elimde arçelik L5.91 laoderli makina var flashı arızalı idi flash yeniden yazdırarak taktım cihaz çalıştı fakat sinyal olmasına rağmen hiçbir şekilde kanal bulmuyor yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
    kardeş flaş proğramladıktan sonra yeni yazılım at cihaza bide öyle dene

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım cihaza bir yazılımat yine olmazsa lnb ayarlarını kontrol et birde beslemeden 30 volt çıkması gerekio opna bir bak.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evetcihaz 500 dcı hiç açılmıyordu 00.00 da idi flash yazdıktan sonra acıldı fakat siyal seviye ve kalite olasına rağmen kanal bulmuyor goldmaster 9400v ye yani L5.81 re cevirdim hazır kanal attım gene aynı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım ilk olarak beslemeyi kontrol et beslemeden 30 volt çıkması gerekio bunu kontrol ety ondn tuner e bak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

besleme voltajları tamam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri