kanal d ye e- meail attım bakalım ne cevap gelecek gelirse tabii
Teşekkur: 0
kanal d ye e- meail attım bakalım ne cevap gelecek gelirse tabii
o kadar insanlar hd uydu alıcılar aldı bu kadar olmaz yani
KANALD HD , STAR HD SAMANYOLU TV HD yayını şifrelendi. Bundan böyle sadece digital platformlarda olacak kanallar Dsmart ve Digitürk'ten izlenebilecek.. Diğer Ulusal kanallarında şifrelenmesi beklenmektedir.(02.10.2014)
otursun kendileri seyretsin
[SIGPIC][/SIGPIC].
2 gündür hiçbir kanal şifreli değil, ben izliyorum ve şifreleneceklerini sanmıyorum, ancak belki maçlarda biss şifreleme yapıp ***i de paylaşırlar.
esas çok kolay bir yolu varda bizim insanlarımız uymaz buna
hiç bir kimse kanal d star ve samanyolu tv kanalların hiç bir programlarını dizilerini haberlerini izlemeyecekkkkkkkk bakalım reytinglerde ilk 5 lerde olan dizi programların reytingleri düşşün görelim onlar mı çok akıllı millet mi çok zeki
sonra eşşek gibi o yayınları türksat üzeirnden hd yayına açarlarki
arkadaslar belli bir mail adresleri varmi , mail yagmuruna tutalim . bi cözum olacagi inancinda degilim ama en azindan safimizi belli etmis oluruz, rahatsizlik vermis oluruz
Mail atalım , telefonla şikayette bulunalım.Televizyon izleyen herkes o kanalların müşterisidir.İllaki platform abonesi olmak zorunda değilsiniz. Ve müşteri her zaman haklıdır.
Burası önemli;
Kanallar şifrede ısrar ederse Sd kanaldan izlemek yok.İzlemeyelim biz değil onlar kaybeder.
ortada hanımcıklar varken para verseniz seyretmeyin diye yine seyrederler başka konuya gelince fecabooktan falan yerde buluşup falan yerde yürüyüş boykotu edelim derler bu hanımcıklar
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri