SAMANYOLU TV HD nasıl şifreye giriyor anlamıyorum hadi star ve kanal d daha önce şifreli idi Samanyolunu anlamıyorum böyle giderse tum kanallar şifreli yapacak d smart ve digiturk
Teşekkur: 0
SAMANYOLU TV HD nasıl şifreye giriyor anlamıyorum hadi star ve kanal d daha önce şifreli idi Samanyolunu anlamıyorum böyle giderse tum kanallar şifreli yapacak d smart ve digiturk
Kanal D HD ile Star tv HD kanallarını anlarımda yav samanyolu sen nesin yav senin neyine şifreli HD yayın.
arkadaşlar ben şifreye giren kanalları sildim
ben çoktan sildim izlemeyince ne olur
Undefined - Edited
Konu Fronces tarafından (29-02-2016 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir.
Hayat, Paylaştıkça Güzel!
kanal listemi sırf bu yüzden düzenlememiştim.
star ve kanal d ye guvenmiyordum zaten, beni yanıltmadılar.
sd sıralamamı bayramda yaparım artık.
samanyolu kendini ne bok sanıyor anlamıyorum. HD olsan ne yazar olmasan ne.
bide şifre koymuşlar![]()
acale etmene gerek yok daha değişecek frenkaslar var en az bir ay bekle düzenleme için dediğn gibi samanyolunu zaten protesto ediyordum birde şifreli olmuş vah vah çok üzüldüm ????????? aglayacağım şimdi tutmayın beni
arkadaşlar bence yanlış düşünüyorsunuz biz burda 1000 kişi olup izlemesek türk kadını onlara yeter zaten dizileri ona göre ayarlıyor bu ibneler ben bulunduğum bölgede görüyorum uydu alıcısını alan kadın ben şu diziyi izliyorum bunun hd kanalını bul diyor yada işyerini arıyor.
yapmamız gereken d smart yada digi gibi firmaların kartı olan arkadaşlar
gidip uydu alıcısı işlemleri yapan bir yerden kartındaki şifreleri aldıracak ve istediği yerde paylaşacak kartı ısıtarak su teması yaparak bozacak firmayı arayıp yenisini isteyecek.
bu gibi durum çoğaldıkça d smart vs firmalar duruma bakacak kullanıcı artıyor konuyla alakalı yeni sistemlere geçecek buda genel olarak onlara maliyet elbette biz yine yeni sistemi birşekilde halt edecez bu iş böyle gittikçe birileri pes edecek yada sahtecilikle yüz yüze kalacazsaçmaladım gibi ama bunu yapmak mümkn
Televizyon üreticilerinede baskı uygulamak lazım.
Vestel,LG, Samsung gibi firmaları şikayet yağmuruna tutalım. Binlerce lira verip tv alıyoruz şifre koyuyorlar.
Tv üreticileri bu kanallara reklam vermese bu iş çözülür.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri