REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
59 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: acill..Kaspersky ilaç sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende güncelleme yapmadı bir yerde bir sorun var ama anlamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ufuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence sistem değşti sabahtan beri düzelmediğine göre artık kaspersky gitti..
    Bende kasperksy kullanıyorum her hangi bir sorun yok.
    Bilgisayanırınızda Türkçe dil paketi yüklediğiniz zaman bu tür sorunlar çıkıyor.Bilgisayarınızdan kaspersky virüs programını kaldırmanız gerekiyor.Kaldırdıkdan sonra yeniden yükleme yapınız kaspersky virüs proğramı çalışması gerekir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adakoğlu usta herhal sana uyarı gelmemiş ama yakındır ne yaptıysak kara listeden çıkamıyoruz. denemediğimiz *** kalmadı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet adakogluna daha uyari gelmemis ben sildim yeniden yükledim registriede temizledim hatta ben türkce yamasiz kullaniyorum genede kara liste verdi 07.07tarihli ilaca

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Telaş etmeye gerek yok. 11.10.2007 tarihine kadar ilaç . Bu keyi yükleyin tamam. Onaylandı. Çalışıyor.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben nod 32 kurdum pc çöktü,sistem geri yükleme bile yapmıyor..şuan serviste pc :00000002:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@FYAVUZ1 kardeş vermiş olduğun *** çalışmadı ayrıca bu *** hangi sürüm için gecerli bilgilendirirsen sevinirim....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde bunu deneyiN: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

RAR PAS: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı FYAVUZ1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Telaş etmeye gerek yok. 11.10.2007 tarihine kadar ilaç . Bu keyi yükleyin tamam. Onaylandı. Çalışıyor.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çalışmıyor ümidimiz boşa çıktı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ufuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben nod 32 kurdum pc çöktü,sistem geri yükleme bile yapmıyor..şuan serviste pc :00000002:
    Bilgisayarına açılışta f8 tuşuna basarak güvenli modda açınız.buradan windows giriş yaparak her türlü işlemi yapabilirsiniz.

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri