Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: Dereli'nin formasý Alex'e

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Dereli'nin formasý Alex'e

Dereli'nin formasý Alex'e
    F.Bahçe’nin önceki günkü Galatasaray derbisinde ilk golünü atan Brezilyalý yýldýzý Alex De Souza’nýn, maçtan sonra hakem Selçuk Dereli’nin formasýný hatýra olarak aldýðý belirlendi. Karþýlaþma sýrasýnda Dereli’ye sýk sýk itiraz eden Alex, müsabaka bitiminde çok ilginç bir davranýþa imza attý.

Bitiþ düdüðü ile birlikte Dereli’nin yanýna giden Alex, "Tebrik ederim. Çok iyi maç yönettin. Formaný almak istiyorum" dedi. Dereli de, Brezilyalý futbolcuya olumlu yanýt verdi. Daha sonra takým arkadaþlarý ile birlikte Fenerbahçe soyunma odasýna giden Alex, duþunu bile almadan, bu kez hakem soyunma odasýnýn yolunu tuttu.

Hakemlerle sohbet etti
    Selçuk Dereli de, üzerinden çýkarttýðý FIFA kokartlý formayý, Alex’e verdi. Brezilyalý futbolcu bunun üzerine, "Maçýn anlamý çok büyüktü. Kaliteli bir 90 dakika oldu. Siz de görevinizi en iyi þekilde yaptýnýz. Bu forma için de teþekkür ediyorum. Çok objektif bir yönetim gösterdiniz. Formayý evimin en güzel yerinde saklayacaðým" dedi.

Alex ayrýca yardýmcý hakem Adil Sinem, Mustafa Emre Eyisoy ve dördüncü hakem Yunus Yýldýrým ile de bir süre sohbet etti ve kendilerini kutladý. Alex De Souza’nýn, futbolculuk yaþamýnda bir hakemin formasýný hatýra olarak ilk kez aldýðý öðrenildi.

hürriyet

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alex bana göre şahsım adıma konuşuyorum cirkef bir oyuncu çok çirkin hareketleri olan bir futbolcu futbolu okey ama kişilik olarak bize gelmez..
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri