Turkcell Global Bilgi’den “Yaza veda þenliði”
Turkcell Global Bilgi “Yaza veda þenlikleri” düzenledi. Yaklaþýk 4 bin 500 kiþinin katýlýmýyla gerçekleþtirilen þenliklerde çalýþanlar birbirinden renkli etkinliklerle yazý uðurladý, düzenlenen yarýþmalarda sürpriz hediyeler kazandý.

Turkcell Global Bilgi Ýzmir, Ýstanbul, Erzurum, Diyarbakýr, Ankara ve Trabzon lokasyonlarýnda yaklaþýk 4500 çalýþanýn katýlýmýyla “Yaza veda þenlikleri” düzenledi.
Açýk havada piknik organizasyonuyla gerçekleþtirilen þenlik boyunca çalýþanlara dondurma, meyve, çikolata, lokum gibi ikramlar bulunulurken, lokasyon bahçelerine dev þelaleler kuruldu, isteyene hamakta mola ***fi sunuldu. Ayrýca düzenlenen top sektirme, ip atlama, mýsýr yeme gibi yarýþmalar ile çalýþanlar, kahve makinasýndan, I-pad’e kadar birçok sürpriz hediye kazandý, Instagram üstünden #tgbsocialclubegleniyor hashtaginde de en eðlenceli fotoðraflarýný paylaþtý.
Turkcell Global Bilgi Ýnsan Kaynaklarý Genel Müdür Yardýmcýsý Dilara Oður konuyla ilgili yaptýðý açýklamada“ Þirket çalýþanlarýmýzýn moral ve motivasyonlarýný üst noktalarda tutmayý çok önemsiyoruz. Bu yüzden sene içerisinde iþ stresini azaltacak, daha çok kaynaþmamýzý saðlayacak birbirinden renkli þirket içi etkinlikler düzenliyoruz. Yaza veda þenliklerimiz de bu organizasyonlarýmýzdan bir tanesiydi. 6 farklý lokasyonumuzda binlerce çalýþanýmýzýn katýlýmýyla çok renkli bir etkinlik yaptýk, yaza güle güle dedik. Önümüzdeki dönemde de çalýþanlarýmýzýn mutluluðu ve motivasyonu için birbirinden farklý organizasyonlar yapmaya devam edeceðiz.” dedi.