Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
23 sonuçtan 21 ile 23 arası

Konu: Tencere Dİbİn Kara ...adnan Polat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    buna en çok galatasaray üzülür ama yapacak birşey yok adamın önünü kesmeye çalışıyorlar gerçi şimdiki hükümet bile onu indiremedi ama klupler birliği başkanı değişsin ulusoy direk zaten iner çünkü destek veriyorlar başknada özhan canaydın

başka alternatif olmadığı için destek veriyor kulüpler birliği . hem hükümet indiremedi değil bilindiği gibi kulüp başkanlarının çoğu (1,2,3,ligler dahil ) aynı zamanda belediye başkanı ve belediyelerin çoğu akp den isteseler 1 günde indirirlerdi . o zaman hükümetin işine geliyordu engellemedi şimdi ulusoy ismi çok şaibeye karıştığı için indirirler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gözlemci raporları gazetelerde yazılıyor veya herkes okusun diye panolara asılıyor mu bundan haberim yoktu öğrendiğim iyi oldu .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rahim1960 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gözlemci raporları gazetelerde yazılıyor veya herkes okusun diye panolara asılıyor mu bundan haberim yoktu öğrendiğim iyi oldu .

geçen maçtan sonra bütün gazetelerde çıktı. bu son maçtaki raporu federasyonun sitesinden aradım bulamadım . bulsaydım karşılaştırırdım

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri