REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
30 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Viasat History Kanalını Digitürk Platformuna İstiyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Viasat History Kanalını Digitürk Platformuna İstiyoruz

Arkadaşlar platformda ciddi anlamda tarih kanalı sıkıntısı var malumunuz. Bu yüzden Viasat History kanalının platforma katılması ve bu ihtiyacı gidermesi için imza kampanyası başlattık. Bu şekilde belki bir sonuca varırız. Destekleriniz için şimdiden teşekkürler..

Destek için: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bu konuyu okuyanları kampanyaya imza atmaya davet ediyorum. Digitürk üyeleri imzadan çekinmeyin. Bu imza ile hiçbir yükümlülüğe girmiyorsunuz sadece destek oluyorsunuz. Hadi imzaya, şimdiden teşekkürler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben imzaldım umarım gelir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şu Viasat History kanalı için Filbox modül almayı düşünüyorum. Merak ettim valaha kanalı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İmzaladım umarım bir faydası olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Destek veren arkadaşlara sonsuz teşekkürler, bu konuyu inceleyen tüm üyeleri imza atmaya davet ediyorum. .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende dsmart ve filbox var natgeo history kanalı gelsin viasat hıstory kanalını bir izlesin tarih kanalı nasıl olurmuş ögrensinler tek eksik tarafı yayınları dönüşümlü 12 saat history 12 saat ise nature kanalı oluyor

viasat kanallarının içerigini merak edenler için resim ve link verdim isteyen bakabilirler..

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Amerikalılar bugün Leif Erikson Günü'nü kutluyorlar. Onun kim olduğunu biliyor musunuz?

Bersekler, kontrolsüz trans halinde dövüşen bir topluluktu.Onları daha yakından tanımaya cesaretiniz var mı?

"Tarih Yazan Kadınlar" dediğimizde aklınıza ne geliyor?

45 yıl boyunca İngiltere'yi yöneten kadın kimdi? Öğrenmek için "Tarih Yazan Kadınlar" ı kaçırmayın!

Cadı Avı. Bu kadar acımasız bir şey nasıl mümkün olabilir?

Daha fazlasını öğrenmek için, "Engizisyon" Viasat Nature History HD'de!

Ülkelerini yıkıma götüren birisini milyonlar neden destekledi?

"Adolf Hitler'in Karanlık Karizması" Viasat Nature History'de!

Siz hangisini daha çok merak ediyorsunuz?

Bu adam Amazon Yağmur Ormanları'nın bir bölümünü satın aldı. Peki ya sonrasında ne olduğunu biliyor musunuz?

Sizi Amerika'daki sulak alanlara, adalara, yarasalarla dolu mağaralara, kanyonlara ve daha başka muhteşem yerlere doğru bir gezintiye çıkarıyoruz!

Yavru aslanların avlanma sanatını öğrenmelerinden annelerinin sorumlu olduklarını biliyor muydunuz?

Konu bayram tv tarafından (13-10-2014 Saat 23:27 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şu Viasat History kanalı için Filbox modül almayı düşünüyorum. Merak ettim valaha kanalı.
    güzel tarih begeselleri var.
    nature kanalı gündüz yayın yaptığı için pek içeriğine bakamadım.
    en güzel tarafı nat geo ve discovery gibi zırt pırt reklam yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu sayfayı okuyan arkadaşlar bir imzayı çok görmeyin lütfen. Haydi imzaya. .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tolga_fb39 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu sayfayı okuyan arkadaşlar bir imzayı çok görmeyin lütfen. Haydi imzaya. .
    Digi üyeligim yok. arkadaşlara destek için bende imzaladım..

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri