olayla ilgili tuðrul yenidoðanýn acýklamasý:
tuðrul yenidoðan:
"aziz yýldýrým ’ýn basýn toplantýsýndan sonra kendisiyle görüþtüm ve ‘sayýn baþkan önce tarihimize saldýrdýlar diyerek bizleri de suçladýnýz. biz fenerbahçe tarihi ile ilgili haber yaparken sizin müzenizden de yetkilileri davet ettik. buna raðmen neden bizi bu olayýn içine çektiniz?’ diye sordum. bunun üzerine sayýn aziz yýldýrým ‘bana sormadan o yayýný yaptýðýn için böyle davrandým’ dedi. medyanýn geldiði hale bakar mýsýnýz?. ! ben hiçbir programý yaparken kimseye sormam. aziz bey rtük baþkaný mý, benim televizyonumun yöneticisi mi neden sorayým?.. kaldý ki ben televizyonumun yöneticilerine de yayýnlayacaðým haberler hakkýnda bilgi vermem. bizim dün gece yayýnlayacaðýmýz vtr'de aziz yýldýrým’ýn basýn toplantýsýnda söylediklerini çürütecek görüntüler vardý. cihan oskay ’la son zamanlarda hiç görüþmediðini söylüyordu biz 2005 yýlýnda mahmut uslu ve cihan oskay’la birlikte bir oteldeki görüntülerini yayýnlayacaktýk. aziz bey, cihan oskay’ýn kendi ofisine hiç gelmediðini belirtmiþti ama biz 1999 yýlýnda show tv tarafýndan çekilen görüntülerde alpay özalan ve cihan oskay’ýn aziz yýldýrým’ýn ofisine gittiðini görüntülerle kanýtlayacaktýk. bu arada basýn toplantýsýnda cihan oskay’ý aðýr þekilde eleþtiren ve kanunlar önünde de suçlu olduðunu ifade eden ali koç’a da, oskay’ýn 6 yýl koç grubunda çalýþtýðýný ve daha sonra ingiltere’ye gittiðini kanýtlayacaktýk. bana vtr'yi yayýnlama, çýk aslanlar gibi programýný yap dediler, ilkelerime ters düþtüðü için yapmadým. kemal aðabey (belgin) ve tayfun'la birlikte programa devam etmemeye karar verdik. reklam baskýsýna kurban gittik. medya bu hale geldi… ayrýca samsun-fenerbahçe maçýnda yaþananlardan dolayý hiç kimsenin bu saatten sonra bir þey yapamayacaðýný kanýtlayacaktýk. çünkü yönetmelikler deðiþti ve bir sonraki sezon baþlayana kadar iþlem yapýlmadýðý için bugün hiç kimse o maçla ilgili bir iþlem yapamaz. bunu fenerbahçe’de biliyor. dolayýsýyla çok büyük bir oyun var, oyun içinde oyun var… samsun’da þike teþvik davasý açýlmadýðýný sadece telefon konuþmalarýnýn izinsiz kayýt edilmesi nedeniyle dava açýldýðýný ortaya koyacaktýk

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri