REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: D Smart ve D Smart Net nasıl iptal ettirilir

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 31 D Smart ve D Smart Net nasıl iptal ettirilir

Kasım ayında taahhüt sürem doluyor bunları iptal ettireceğim ,yakın zamanda d smart +d smart net i iptal ettiren var mı? kolay yolu nedir?....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Müşteri hizmetleriyle konuşmamda taahütümün dolmasına 1 gün kala telefon açmamı ( kapatmak istiyorum diye ) ve 0212 478 03 38 numaralı telefona fax çekmemi söyledi.( kimlik fotokopisiyle kart ve abone no yazılıcak )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kullukcu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Müşteri hizmetleriyle konuşmamda taahütümün dolmasına 1 gün kala telefon açmamı ( kapatmak istiyorum diye ) ve 0212 478 03 38 numaralı telefona fax çekmemi söyledi.( kimlik fotokopisiyle kart ve abone no yazılıcak )
    bilgi için teşekkürler...

Alıntı bayram tv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dsmart'ı ara hangi tarihte taahhüt sona erecek diye sorunuz ve iptal için hangi numaraya fax çekilecek onuda alın bilgiyi aldıktan sonra sürenizin bitmesine 15 gün kala iptal faxını dsmart'a gönder kimlik fotokopisi ile dsmart kart no ve dsmart net hizmetin hizmet numarasını fax çekeceginiz kagıda yazınız ilgili hizmete numaraları aşagıda verilmiş olan dsmart ve dsmart net hizmetinin taahhüt tarihinin sona ermesinden sonrası için iptal etmenizi rica etmekteyim..
    Bu şekilde yazmanız kafi yalnız ekipmanlar sizde kalacak dediseler dilekçenizde ekipmanların şahsıma hiçbir ücret alınmadan bırakılmasını istiyorum diyede ekleyiniz ekipmanlar sizde kalmayacak diye bilgi verildiyse en yakın dsmart shop bayiisine giderek ekipmanları oraya bırakınız ve sorunsuz ve çalışır durumdaki ekipmanlar teslim edilmiştir diye mutlaka belge alınız ve dsmart ekipmanları üzerinde belli seri numaraları var bunları dahi teslim belgesine ekletiniz ve o belgeyi bir kaç sene saklayınız..

kısa yoldan çözüm ise altta başka bir dsmart üyesinin yazdıgı şekilde yapabilirsiniz..

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

M.h'ni arayıp iptal talebi vereceksin.onlarda size 1 hafta içinde olmak şartı ile iptal dilekçesi isteyecekler faks ile nüfus cüzdanı fotokopisi isteyecekler..Tabiki siz göndermeyin direk btk ya şikayet yazısı yazın onlar bi kaç gün içinde ilgileniyolar zaten..M.h sizi arayacak iptal edilmiştir diyerek..Benimde başıma bunlar geldi aynen bu şekilde btk yoluyla iptal ettim..
    alıntı..
    evet btk en mantıklısı geldi,çünkü telefonda sallayıp duruyorlar,fax gelmedi diye de bir fatura daha ödete bilirler.
    Bilgi için teşekkürler...
    Konu Hikmet™ tarafından (04-11-2014 Saat 23:47 ) değiştirilmiştir. Sebep: mesajlar birleştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dsmart'ı ara hangi tarihte taahhüt sona erecek diye sorunuz ve iptal için hangi numaraya fax çekilecek onuda alın bilgiyi aldıktan sonra sürenizin bitmesine 15 gün kala iptal faxını dsmart'a gönder kimlik fotokopisi ile dsmart kart no ve dsmart net hizmetin hizmet numarasını fax çekeceginiz kagıda yazınız ilgili hizmete numaraları aşagıda verilmiş olan dsmart ve dsmart net hizmetinin taahhüt tarihinin sona ermesinden sonrası için iptal etmenizi rica etmekteyim..
    Bu şekilde yazmanız kafi yalnız ekipmanlar sizde kalacak dediseler dilekçenizde ekipmanların şahsıma hiçbir ücret alınmadan bırakılmasını istiyorum diyede ekleyiniz ekipmanlar sizde kalmayacak diye bilgi verildiyse en yakın dsmart shop bayiisine giderek ekipmanları oraya bırakınız ve sorunsuz ve çalışır durumdaki ekipmanlar teslim edilmiştir diye mutlaka belge alınız ve dsmart ekipmanları üzerinde belli seri numaraları var bunları dahi teslim belgesine ekletiniz ve o belgeyi bir kaç sene saklayınız..

kısa yoldan çözüm ise altta başka bir dsmart üyesinin yazdıgı şekilde yapabilirsiniz..

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

M.h'ni arayıp iptal talebi vereceksin.onlarda size 1 hafta içinde olmak şartı ile iptal dilekçesi isteyecekler faks ile nüfus cüzdanı fotokopisi isteyecekler..Tabiki siz göndermeyin direk btk ya şikayet yazısı yazın onlar bi kaç gün içinde ilgileniyolar zaten..M.h sizi arayacak iptal edilmiştir diyerek..Benimde başıma bunlar geldi aynen bu şekilde btk yoluyla iptal ettim..
    alıntı..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

btk olayı iyiymiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yakınında d-smart bayisi yokmu???
    onlar gerekeni yapmak zorundalar
    nasıl olsa cihaz iadesi için zaten dsmart bayisine gitmek zorundasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mugumrah Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bayi iptal işine karışmıyor....
    kim demiş onu ben daha 2 ay önce arkadaşımın kini bayiden iptal ettirttim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zaten d smart bayisinden yapıyorsun alırken işlemi kapatma işlemide bayiden yapılmıyormu yok fax yo şu yok bu böyle şaşmalık olurmu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon9

Alıntı beaverss Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Zaten d smart bayisinden yapıyorsun alırken işlemi kapatma işlemide bayiden yapılmıyormu yok fax yo şu yok bu böyle şaşmalık olurmu
    d smart bayisine cihaz teslimi yapılıyor,iptal için süründürüyorlar....

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yakınında d-smart bayisi yokmu???
    onlar gerekeni yapmak zorundalar
    nasıl olsa cihaz iadesi için zaten dsmart bayisine gitmek zorundasın
    bayi iptal işine karışmıyor....
    Konu Hikmet™ tarafından (04-11-2014 Saat 23:48 ) değiştirilmiştir. Sebep: mesajlar birleştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazı veriyor kampanya yapıyorsa o işide yapacak ancak böyle saşmalıklar türkiyede oluyor ...
    benim 20 gün kaldı bitmesine bakalım göreceğiz ne isteyecekler

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri