Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
30 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Full Hd uyducihazı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bazı arkadaşlar Mini cihazları öneriyor evet fiyat olarak ucuz ve küçüklüğüne göre beya birde iş yapıyor ama hiç bir zaman görüntü kaliteleri tam olarak iyi değil. Bunu bir çok cihazda test ettim benım atlanta-goldmaster ve korax ın yanından bile geçemediler.

Bana göre en önemlisi görüntü çamur gibi HD yayın izlemektense 1oo tl daha fazla para verir normal hd uydu cihazı alırım. Özellikle piyasada şu an Goldmaster 1050 hem ucuzluk hemde işlevsellik yönünden bence en iyi modellerden biri.

Ben klıksadan 250 tl ye almıştım ama şimdi bu fiyata bulamazsınız gibime geliyor.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar kusuruma bakmayın birde hd alıcıların coğunda youtube,dailmation gibi destekliyor deniyor.bunu smart tv gibi youtube den bir film yada müzik izleyebilirmiyiz.kaon 9944 tede vardı ama çok nadir girebiliyordum ağ hatası veriyordu.indirdiklerimde 2-3 dk.lık kendi girdiği yerlerdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aozaslan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar kusuruma bakmayın birde hd alıcıların coğunda youtube,dailmation gibi destekliyor deniyor.bunu smart tv gibi youtube den bir film yada müzik izleyebilirmiyiz.kaon 9944 tede vardı ama çok nadir girebiliyordum ağ hatası veriyordu.indirdiklerimde 2-3 dk.lık kendi girdiği yerlerdi.
    senin kaon cihazla jameson aynı cihazsun plus 1502çip set .yücel pazarlama oradan alıp ismini değiştirip satıyor.hatta ğecenlerde homatech 1200 diye 75 tl ye sattılar a 101 de
    yotube zaman zaman kapanıp açılıyor.yeni softvare istiyor

cihazın sen markasına takılıp kalmıssın arkadaşım.
    illa sun plus 1512 alacaksan taplin speederbox diye al bulabilirsen.100 tl ye felan satıyorlar.aynı cihaz farklı isilerde 2 katına satılıyor
    al ucuz taplini yaz qsat diye googleye yükle soft u oldu sana 200 tl lik cihaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işte mini linux

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. enigma 2 linux acrupada 99 euro

ama trde yok.maalesef tr de fiatlar çok kazık

birde novatech işlemcili yeni cihaz var
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

fiatı cok iyi .ama tr de yok
    üstelik criptowork emu destekli.7 dahil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bugün gidip bir tane kamasonic 1512 aldım.motorlu çanağım var.kurulum motor.dan uyduyu buldum nasıl kaydedeceğim bir türlü çözemedim.hafızaya nasıl alacağım.şu anda türksatta sinyal tamam dım hareket.dur.devamlı hareket dur.git 0,pozisyon 0 şeklinde bunu nasıl kaydedeceğim acil yardımlarınızı bekliyorum.tşk.ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uyduyu ayarladım ama ip tv de ağ bağlantısı hatası veriyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aozaslan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    uyduyu ayarladım ama ip tv de ağ bağlantısı hatası veriyor.
    kamasonic kendi sitesi var sana yardımçı olurlar (reisdestek com.)
    her uyduyu motorda ayarladığında kaydetmek için pozisyon 1.2.3.4. diye her uyduda hafıza kaydet...
    Konu muslum-baba tarafından (24-10-2014 Saat 20:51 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kamasonic kendi sitesi var sana yardımçı olurlar (reisdestek com.)
    her uyduyu motorda ayarladığında kaydetmek için pozisyon 1.2.3.4. diye her uyduda hafıza kaydet...
    teşekkür ederim usta dediğiniz gibi türksatı kaydettim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi geceler arkadaşlar.kamasonic 1512 cihazda motor ayarları nasıl yapılır.kurulum-motor ayarları-TÜRKSAT 4/a motor ayarı daseqc 1.2sinyal ve kaliteyi buluyorum.git 0 ve pozisyon 0 bu halde gösteriyor.ancak başka bir uyduyuayarlamaya kalktığımda gittiğiyerde kalıyor.git ve pozisyona nasıl hafızaya alacağım acil yardımlarınızı bekliyorum.tşk.ederim. türksatta kayıt olmamış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet olay şimdi çözüldü.pozisyon ayarlanıyormuş.kaydet kısmı aşagıd olduğu için görünmemiş.ilmeçi aşağı çektiğimde kaydet butonu göründü.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri