Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
30 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Full Hd uyducihazı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi geceler arkadaşlar.kamasonic 1512 de bazı kanalları kilitledim.açmak istediğimde kanal üzerine gelince şifre istiyor şifreyi giriyorum kanal açılıyor.tekrar kilitlemek istediğimde nasıl yaparız ayrıca kilitli kanallar gizlenebiliyormu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi günler arkadaşlar.birkaç gün önce 1512 aldım.aşağı yukarı çok yerini öğrendim sayılır.ancak kumandadan kapatıyorum.tekrar açmak istediğimde açılmıyor.elektrik fişinden çıkarıp takıyorum ancak yine açılmıyor.tesadüfen rasladım uydu gözünü fişini çıkardım.fişi taktım cihz normal olarak açıldı.kumanda gözünü taktım.normal olarak çalışıyor.kumandadan kapatıyorum.tekrar kumandadan açmak istediğimde sorun tekrarlıyor.sorun nerede olabilir gerçi aldığım kişide yokmuş.salı günü toptancı getirecek.telefonda görüştüm.aynı olay başına gelen oldumu nedendir.yazılımdan filan olabilir mi.teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

toptancı geldi yanında cihazı çalıştırdık.dediğim gibi göz takılıyken açılmıyordu.başka bir cihaa ait gözü taktık.cihaz normal olarak çalıştı.sonra yeni bir cihaz denedik.o daha hızlı açıldı.bende yeniyi aldım.hayırlısı bakalım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdiye kadar birçok uydu alıcısı kullandım.dreambox 500s,sunny,kaon,alba,goldmaster,cvs,trident ama hepsinden önemlisi destek konusunda kamosonic uydu desteği kadar yardımcı olan görmedim.
    sanırım ıptv li olduğundan sadece kumanda gözü diğerlerine göre daha zor alıyor.onu haricinde süper.insallah sorun yaşayanlara destek devam eder.daha öğreneceğimiz çok sey var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aozaslan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şimdiye kadar birçok uydu alıcısı kullandım.dreambox 500s,sunny,kaon,alba,goldmaster,cvs,trident ama hepsinden önemlisi destek konusunda kamosonic uydu desteği kadar yardımcı olan görmedim.
    sanırım ıptv li olduğundan sadece kumanda gözü diğerlerine göre daha zor alıyor.onu haricinde süper.insallah sorun yaşayanlara destek devam eder.daha öğreneceğimiz çok sey var.
    destekmi.bu cihaza desteek varmı ki.sunplus işlemcili çin malı oyuncak bence
    aynı cihazı taplin speeder box diye alsaydın 93 tl

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

kamosonic olarak kaça aldınız acaba

kamosonic kayserili size destel olurmu bilmem ama sizkamosonic e epey destek olmussunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lakiden Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    destekmi.bu cihaza desteek varmı ki.sunplus işlemcili çin malı oyuncak bence
    aynı cihazı taplin speeder box diye alsaydın 93 tl

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

kamosonic olarak kaça aldınız acaba

kamosonic kayserili size destel olurmu bilmem ama sizkamosonic e epey destek olmussunuz
    arkadaşım sen git birde kaon alda gör destek nasıl yapılıyor.bir tane kaon 9944 aldım.ne bir yazılım ne bir güncelleme.türksatta bir tane biss açmıyor.önceleri iyiydi.türksata geçtikten sonra hiçbirini açmadı araştırdım.telefon ettim.*** dosyası hazırlanıyor.en yakın güncelleme 1 yıl önce.ama kamosonic internetten kendi güncelliyor.bir yıl iptv.içinde yüklü.zaten iptv alsan 150 tl den aşağı değil.türksat 4a.güncel kanal listesi hemen hazırlanmış.internetten indir tamam.tabi herkesin düşünces farklı bu benim düşüncem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Artık böyle cihazlar demode oldu şimdi android 4.2 uydu cihazları var bisi var cccamı var interneti içinde smartı içinde yada uydusuz android tv box larda var dileyen 150 - 200 tl verdinmi alırsın internette araştırın inceleyin belki ilginizi çeker benden bazı alternatif tavsiyeler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aozaslan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım sen git birde kaon alda gör destek nasıl yapılıyor.bir tane kaon 9944 aldım.ne bir yazılım ne bir güncelleme.türksatta bir tane biss açmıyor.önceleri iyiydi.türksata geçtikten sonra hiçbirini açmadı araştırdım.telefon ettim.*** dosyası hazırlanıyor.en yakın güncelleme 1 yıl önce.ama kamosonic internetten kendi güncelliyor.bir yıl iptv.içinde yüklü.zaten iptv alsan 150 tl den aşağı değil.türksat 4a.güncel kanal listesi hemen hazırlanmış.internetten indir tamam.tabi herkesin düşünces farklı bu benim düşüncem
    arkadaşım sen hala cihazın markasına takılmıssın.kaon diye aldığın cihazda sunplus 1502 cihaz.kamosonicde 1512 cihaz
    1502 lerede dediğin her şey başka marka cihazlarda oluyor.hattaserver li softlarıda ğeçen forumda verildi
    1502 cihazı kaon diye kaça aldın bilmem ama hometech diye a101 de 75 tl ye satıldı
    ben yine diyorum aynı cihaza kamosonic isimle satılmasından dolayı 50 tl fazla vermissin

nedense tr de sunpluscuların işi gücü para.soft uda parayla satıyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tokersari Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Artık böyle cihazlar demode oldu şimdi android 4.2 uydu cihazları var bisi var cccamı var interneti içinde smartı içinde yada uydusuz android tv box larda var dileyen 150 - 200 tl verdinmi alırsın internette araştırın inceleyin belki ilginizi çeker benden bazı alternatif tavsiyeler
    evet okuyoruz ama hiçde dediğin gibi değil.sunny lerede gördük smartbox cihazında.
    bence hem androit,hemde uydu cihazı bir arada olmuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu konu çok uzadı arkadaşımız artık bir cihaz almış kullanıyor..

Konu mesajlar çoğladıkça farklı yerelere gitmeye başlıyor.

Konu kapanmıştır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri