Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: Erkekleri evlilðe götüren cümleler

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Erkekleri evlilðe götüren cümleler

Tufaya gelmeyin. Bu cümleler çevrenizde edilmeye baþlanýyorsa vesiz henüz kendinizi evliliðe yakýn hissetmiyorsanýz o bölgeden koþarakuzaklaþmanýz menfaatiniz icabýdýr.- Ben neyim senin için? Hayri lütfen bana söyler misin, senin için kimimben?- Senden bi çocuðum olsun istiyorum Nejat. Evlenmemiz þart diil.- Annem seninle tanýþmak istiyor Haydar? Caným ne var bi gelip merhabadesen?- Seninle bir koltuða uzanýp filmler seyretmek istiyorum Mahfi?- Kesinlikle evlenmeyi düþünmüyorum. Evlilik bana göre deðil Hikmet.- Babam artýk görüþmeyeceksin o çapulcuyla dedi Tarýk?- Beni ne doktorlar ne mühendisler istedi bilsen? Aklýn durur yani. Ne odurgunlaþtýn Fevzi?- Evlenmekten korkacak ne var Hidayet. Alt tarafý bir kaðýt parçasýndanmý korkuyorsun.- Bizim iliþkimizde eksik biþey var ama nedir bulamýyorum Fýrat?- Bu gün kravatýný ben baðlamak istiyorum Ferit?- Nasýl yaptýðým kuzu kapamayý beðendin mi Talat. ýstersen sana hergünyaparým.- Evlenmek þart diil. ýliþkimize bir isim vermek istiyorum. Ne bileyimadýný koyalým tarif edelim yani.- Beni tanýþtýrýrken kýz arkadaþým demenden býktým. Asker arkadaþým gibikýz arkadaþým. Ne demek þimdi bu. Git baþýmdan Hüseyin?- Yo yo diþ fýrçam çantamda kalsýn. Senin banyonda ne iþi var. Lütfenýsrar etme þafak? Eh madem istiyosun bu eve de bir tane alýrým. Bi tanesenin evinde olur bi tane benim evimde.- Hayatýýýýým. Maçýn baþladý gel... Sana bira da açtým. Çerez filan?- Soyadýn çok güzelmiþ Ertan? Dikkat ettin mi benim ismimle de çokkafiyeli oluyor.- Deðiþen ne olabilir ki Sinan. Biz seninle zaten evli gibi yaþýyoruz.- Bak ne diyicem. Bi akþam yemek yapiyim. Anenler de gelsin ?- Hayatla ilgili planlarýn nedir ýbrahim.
    Konu Hakan Gül tarafýndan (06-12-2006 Saat 00:36 ) deðiþtirilmiþtir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri