Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: Arçelik As 520 dcý Acil Bilgi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Arçelik As 520 dcý Acil Bilgi

Ýyi günler deðerli forum arkadaþlarým Arçelik As 520 dcý uydu alýcým var modül giriþli modül ve kart alsam çalýþýr mý D-smart veya Digitürk filbox deðil hotbid uydu için bilgi verirseniz memnun olurum Saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çalýþýr..sen yinede kartý alacaðýn yere uydunu götür deneyerek al

Kullanýcý Bilgi Menüsü

d-smart çalýþmaz çünki d-smart HD yayýn yapýyor cihaz SD
    digitürk çalýþmaz çünki modul sistemi C+ ile çalýþýyor hem artýk modul vermiyorlar diye biliyorum.
    FÝLBOX için bi yorum yapamam nasýl bi modul kullanýyor tam detaylý bilgim yok.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bekomehmet81 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    d-smart çalýþmaz çünki d-smart HD yayýn yapýyor cihaz SD
    digitürk çalýþmaz çünki modul sistemi C+ ile çalýþýyor hem artýk modul vermiyorlar diye biliyorum.
    FÝLBOX için bi yorum yapamam nasýl bi modul kullanýyor tam detaylý bilgim yok.
    selam usta arkadaþ D-smart veya digitürk filbox deðil hotbid uydu için diye yazmýþ.. ayrýca dsmart modül vermeye baþladý artýk tabii sd yayýn yapmýyor hd yayýn yapýyor o ayrý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkürler hepinize sað olun d-smart sd alýcým var bende olmaz diye düþündüm baþta ama sizlere sormak istedim hem modül hemde kart giriþi,mevcut üyeliðim varken kart vardý sadece modüllü deðildi.Hotbird uydusundaki bazý kanallar için sormuþtum soruyu alsam kart veya modül+kart iki alýcým da çalýþtýrabilirmiyim diye yardýmcý olduðunuz için teþekkür ederim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

filbox paketlerindeki sd yayýnlara bakabilirsin. hd yayýnlara bakamasýn. hem modülü neden düþünüyorsunki. dtürk hd cihaz veriyor. d-smart kafab-na göre hd cihaz alýp paketlere üye olabilirsin. yada d-smart servisine direk git seni yönlendiriler. elindeki cihaza gelince pek iþe yaramaz. onu hiç bir þekilde düþünme. nedeni ise sd cihaz olduðu için. saygýlarýmla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkürler ali harbiye elimdeki cihazlarýn hepsi SD yayýnlý Hd deðil þuanlýk yeni cihaz alamayacaðým için sormuþtum alýrsam iyi saðlam bir Hd cihaz almayý düþünüyorum iki çanak anten kullanýyorum.Hotbird ve türksat d-smart üyelðim varken hotbird uydusundaki þifreli yayýnlarý izleme þansým yokmuþ öyle dediler istedðim kanalllý istediðim yere taþýyamýyordum o yuzden bir daha yenilemedim üyeliðimi hotbird uydusunda spor vb. bir çok kanal var hepsi þifreli 2006 2008 yýllarý arasý iyidi açýlýyordu þifre girerek þimdi girilmiyor artýk mecburen ya saðlam bir alýcý olmalý yada kart modül gerekli Hepinize teþekkür ederim Not düþmek istiyorum Hotbird uydusu ile ilgili olarak yetiþkin kanallarýný da izlemek istiyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Modül sadece kanallarý çözmeye yarýyor deðil mi baþka bi deðiþiklik yapmýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ertgrl Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Modül sadece kanallarý çözmeye yarýyor deðil mi baþka bi deðiþiklik yapmýyor
    Hayýr yapmaz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri