Arkadaşlar merhaba bu bölümde konusu hiç açılmamış ama çok önemli olan ve iphone kullanıcılarının şu anki en büyük derdinin keşke yüklemeseydim dediği sorunlu IOS8 için şikayetleriniz ve bu sorunların çözümleri varsa onları paylaşalım istedim. Bu yazılım hem kendimin hemde çevremdeki iphone kullanıcılarının telefonumuzu büyük bir sıkıntı aracı haline getirmiş durumda.Yüklemeden sonra başlayan kasılmalar, şebeke sorunları , tepede çıkan gereksiz ve rahatsız edici kaldırma seçeneği verilmeyen hızlı arama butonları, en büyük hata IOS 8 e kadar hiç karşılaşmadığm bir problem olan şarj göstergesini yanlış göstermesi %100 şarjdan sonra yarım saat geçmeden bile şarjın hemen bitmesi, facetime kullanımında sürekli kopmalar ve bağlanamama, internette aşırı yavaşlama, şebeke servislerinin kopması, kendi kendine telefonjn kapanıp açılması, wi-fi bağlantılarında bol miktarda kopmaların yaşanması, 3g ve hücresel internet bağlantılarındaki sıkıntılar, tel arama bölümünün iyice iphonea yakışmayacak derecede yavaşlaması... Benim aklıma gelen yaşadığım sorunlar şuanlık bunlar her gün ayrı bir sıkıntısını görüyorum. Iphone 5 kullanıcısıyım IOS 8.1 yüklü (Keşke yüklemeseydim)
Sizde yazılımda gördüğünüz hataları veya bildiğiniz sorunlarla ilgili çözümleri yazarsanız paylaşmış oluruz.