REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/13 İlkİlk 12345678910111213 SonSon
122 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: sunny yetkililerine önemle duyurulur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar lütfen sakin olalım burda bir konuyu tartışıyoruz ama saygı ve kurallar çerçevesinde lütfen bildiklerimizi paylaşalım.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ark,inpax özellikleri

1: ALI 3329B SERI ANA IŞLEMCI
    2:KOLAY KULLANIM VE PROGRAMLAMA
    3: 4000 KANAL KAPASITESI
    4: MUKEMMEL HIZDA KANAL GEÇİSİ
    5: EPG/ELEKTRONIK PROGRAM REHBERI
    6: 256 OSD DESTEGI EKRAN COZUNURLUK ORANI 256 RENK
    7: EKRANI 9/12/16 KAREYE BOLME OZELLIGI
    8: OZEL YAZILIM VE SUREKLI YAZILIM DESTEGI
    9: 10 AYRI DILDE SECIM IMKANI
    10: ALTERNATIFLI UYDU SECME OLANAĞI
    11: SATCO DX DEN GUNCELLENEBILME OZELLIGI
    12: 800 SAYFA TELETEX
    13: RS 232 ILE YAZILIM GUNCELLEME
    14: 2MB FLASH
    15: COCUK KİLİDİ
    16 OYUN
    17. SHARP TUNER
    18: 16 FAVORI KANAL
    19: KANAL VE YAYINI SIFRELEME OZELLIGI
    20: SINYALMETRE
    21: TEK SAYFADA KANAL LISTESI
    22: OPTIK( SPDIF) SES CIKIS OZELLIGI
    23: BACK UP ÖZELLIĞİ
    24: ZOOM
    25: UZAKTAN KUMANDADAN RENK PARLAKLIK AYARLARI
    26: DISEQ 1,2 İLE HAREKETLI CANAK KULLANILABILME OZELLIĞI

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ozaman cihazın yazılımını koyun hex editorde acalım bir inceleyelim baakalım neler var *** dosyası felan ykmu bizde deneyelim niye devlet sırrı gibi saklıyorsun anlamadım
    reklam yapmak istemiyorum deme sakın ama zaten markasını yazdın yazılımı ekle baklaım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı @DnA Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ozaman cihazın yazılımını koyun hex editorde acalım bir inceleyelim baakalım neler var *** dosyası felan ykmu bizde deneyelim niye devlet sırrı gibi saklıyorsun anlamadım
    reklam yapmak istemiyorum deme sakın ama zaten markasını yazdın yazılımı ekle baklaım
    mesajı ilk açarken demniştim reklem yapmak istemiyorum diye am bakıyorum ucu dokunanlar çıkmaya başladı hex editörle kendin git bir cihaz al ve dene derim ama şu an bile açık isteyen alır ve dener benden bu kadar ben aldım ve denedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ark,inpax sitesinde üç model görünüyor-2007-2008-x5100 m
    yazılımla ilgili acıklama göremedim.bilginize

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

firmayla görüştüm şu an türkiyede yazılımla açan tek cihaz bizim diyorlar yeni yazılımına bana gönderecekler eklerim buraya az sabır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı duke75 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mesajı ilk açarken demniştim reklem yapmak istemiyorum diye am bakıyorum ucu dokunanlar çıkmaya başladı hex editörle kendin git bir cihaz al ve dene derim ama şu an bile açık isteyen alır ve dener benden bu kadar ben aldım ve denedim
    bana bak ben burada ne firma yım nede şirket bana birşey dokunmaz ben sadece bir kullanıcıyım bunu @volkan1065 ve @serkanyılmaz hocam cok iyi bilir benim bir cıkarım yok bana kalırsa bu cihazı pazrlayan sensin ve tanıtımını yaptın ortalıgı karıstırdın hadi baklaım daha ne cıkacak:crashs:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar böle devam ederseniz konu kapnacak lütfen varsa biraz daha konuyu açalım ama böle olursa konu kapanacaktır. lütfen rica ediyorum.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı duke75 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    firmayla görüştüm şu an türkiyede yazılımla açan tek cihaz bizim diyorlar yeni yazılımına bana gönderecekler eklerim buraya az sabır
    Bir dedigin diger dedigini tutmuyor yukarıdaki mesajında cihaz alıp denersin yazmısın burada birazdan eklerim daha ne cıkacak acaba

Niye net birşey soylemiyorsun:crashs:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar yazılımı istedim birazdan göndercekler kimseyle tartışmıyorum amaç paylaşmaks işte bu yazılımı göndereyim kendiniz araştırın bendeki cihazdan ben yazılımı alamadım nasıl alacağımı yazın içindeki yazılımı alayım

Sayfa 4/13 İlkİlk 12345678910111213 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri