arkadaşlar lütfen sakin olalım burda bir konuyu tartışıyoruz ama saygı ve kurallar çerçevesinde lütfen bildiklerimizi paylaşalım.
arkadaşlar lütfen sakin olalım burda bir konuyu tartışıyoruz ama saygı ve kurallar çerçevesinde lütfen bildiklerimizi paylaşalım.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
ark,inpax özellikleri
1: ALI 3329B SERI ANA IŞLEMCI
2:KOLAY KULLANIM VE PROGRAMLAMA
3: 4000 KANAL KAPASITESI
4: MUKEMMEL HIZDA KANAL GEÇİSİ
5: EPG/ELEKTRONIK PROGRAM REHBERI
6: 256 OSD DESTEGI EKRAN COZUNURLUK ORANI 256 RENK
7: EKRANI 9/12/16 KAREYE BOLME OZELLIGI
8: OZEL YAZILIM VE SUREKLI YAZILIM DESTEGI
9: 10 AYRI DILDE SECIM IMKANI
10: ALTERNATIFLI UYDU SECME OLANAĞI
11: SATCO DX DEN GUNCELLENEBILME OZELLIGI
12: 800 SAYFA TELETEX
13: RS 232 ILE YAZILIM GUNCELLEME
14: 2MB FLASH
15: COCUK KİLİDİ
16 OYUN
17. SHARP TUNER
18: 16 FAVORI KANAL
19: KANAL VE YAYINI SIFRELEME OZELLIGI
20: SINYALMETRE
21: TEK SAYFADA KANAL LISTESI
22: OPTIK( SPDIF) SES CIKIS OZELLIGI
23: BACK UP ÖZELLIĞİ
24: ZOOM
25: UZAKTAN KUMANDADAN RENK PARLAKLIK AYARLARI
26: DISEQ 1,2 İLE HAREKETLI CANAK KULLANILABILME OZELLIĞI
Ozaman cihazın yazılımını koyun hex editorde acalım bir inceleyelim baakalım neler var *** dosyası felan ykmu bizde deneyelim niye devlet sırrı gibi saklıyorsun anlamadım
reklam yapmak istemiyorum deme sakın amazaten markasını yazdın yazılımı ekle baklaım
mesajı ilk açarken demniştim reklem yapmak istemiyorum diye am bakıyorum ucu dokunanlar çıkmaya başladı hex editörle kendin git bir cihaz al ve dene derim ama şu an bile açık isteyen alır ve dener benden bu kadar ben aldım ve denedim
ark,inpax sitesinde üç model görünüyor-2007-2008-x5100 m
yazılımla ilgili acıklama göremedim.bilginize
firmayla görüştüm şu an türkiyede yazılımla açan tek cihaz bizim diyorlar yeni yazılımına bana gönderecekler eklerim buraya az sabır
bana bak ben burada ne firma yım nede şirket bana birşey dokunmaz ben sadece bir kullanıcıyım bunu @volkan1065 ve @serkanyılmaz hocam cok iyi bilir benim bir cıkarım yok bana kalırsa bu cihazı pazrlayan sensin ve tanıtımını yaptın ortalıgı karıstırdın hadi baklaım daha ne cıkacak:crashs:
arkadaşlar böle devam ederseniz konu kapnacak lütfen varsa biraz daha konuyu açalım ama böle olursa konu kapanacaktır. lütfen rica ediyorum.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
arkadaşlar yazılımı istedim birazdan göndercekler kimseyle tartışmıyorum amaç paylaşmaks işte bu yazılımı göndereyim kendiniz araştırın bendeki cihazdan ben yazılımı alamadım nasıl alacağımı yazın içindeki yazılımı alayım
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri