REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 9/13 İlkİlk 12345678910111213 SonSon
123 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: sunny yetkililerine önemle duyurulur

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu cihazı bende merak ettim fakat bencede sadece yazılım ile multileri açacağına hiç inanmıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu cihazı duke75 arkadaşımızdan başka deneyen yokmu?varsa deneyen arkadaşta bilgi versin.böyle adı sanı duyulmamış bir cihazın emuyla bu şifreleme sistemini açacağını pek sanmıyorum ama,açabildilersede alkışlamayıda biliriz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bu cihazdan alacağım bana yardımcı olursanız sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lütfen sallama çay gibi apalama sapalama bilgi vermeyelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı antencii Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    lütfen sallama çay gibi apalama sapalama bilgi vermeyelim
    saygılı olalım diye yazıyon başkasına kendinde uysan iyi olur kardeş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben fuardaydım 2 hafta öncesi orda bana yetkililerin dediği şuidi fabrikalarımızzda çalışan sayısı çok fazla ve şuanda biz zarar ediyoruz.artık cihaz satışları tıkandı yeni buluşkar için çalışıyoruz yeni cihaz üretip piyasaya sunmamız gerekiyor ilk çıkardıkları da bir cihaz tanıttılar bu internet ip no ile paylaşım alarak diye açıklama yaptılar kataloklarını verdiler fiyat ve cihaz yok ama .yakında cihazlarıda gönderecekler.dedikleri artık yazılım emu işleri tarih oluyormuş bundan sonra yazılım falan beklemeyin diyorlar belki birkaç kez daha çıkabilir ama 5 yada 6 ay sonra tamamen bitecek ve yeni cihazlardan izlenebilecek diye söylediler duyurulur saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

5 6 ay daha seyretmek için alınır bu cihaz Sayın duke 75 d+ lar varmı diye sormuştum. Cevap verbilirmisiniz.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar ben bu ınpax firması ile çalışıyorum multisiwiçlerini kullanıyorum gayette memnunun burada okudum bilgiler sonrası firma sahibi ile msn den yazıştık ve banada aynen şunu söyledi şuan için birtek bizim cihaz emu ile TPS leri açıyor sadece yazılımla.İnternet gerekmiyor dedi.
    Ben ayrıca şunuda sordum bir garantisi varmı bu işin diye verdiği cevap abi bu işin garantisi olmaz ama elimizden geldiği sürece bu desteği vereceğiz dedi.

İsteyen alır dener kullanır istemeyen almaz arkadaşlar.Çok büyük bir para değil sonuçta.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dünya Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar ben bu ınpax firması ile çalışıyorum multisiwiçlerini kullanıyorum gayette memnunun burada okudum bilgiler sonrası firma sahibi ile msn den yazıştık ve banada aynen şunu söyledi şuan için birtek bizim cihaz emu ile TPS leri açıyor sadece yazılımla.İnternet gerekmiyor dedi.
    Ben ayrıca şunuda sordum bir garantisi varmı bu işin diye verdiği cevap abi bu işin garantisi olmaz ama elimizden geldiği sürece bu desteği vereceğiz dedi.

İsteyen alır dener kullanır istemeyen almaz arkadaşlar.Çok büyük bir para değil sonuçta.
    nihayet aratıran biri olmuş bu gün cihazlar bana geliyor kim nasıl kanıt isterse göndermeye hazırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Duke 75 kardeşim merhaba msn varsa Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresini eklermisin.

Sayfa 9/13 İlkİlk 12345678910111213 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri