Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/13 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon
122 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: sunny yetkililerine önemle duyurulur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ekrem956 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam,buna benzer bir cihaz gördüm,
    acıklama,
    cihazda cift kiriş var
    alt girişe 21 dereceye bir sabit anten yönlendiriyorsun
    üst girişe normal anten bağlanıyor
    şifreler değiştiğinde 21 dereceden indirme yapıyor
    ft cihaz 250 usd yeni cıktı
    marka baff
    bilginize.
    arkadaşlar bu ciazın actıkları
    d+
    tps
    d trk
    ab sat
    oda sharing bende gordum onu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı @DnA Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ok,arkadaşım ama sonucta acıyor herhangi bir bedel ödemiyorsun
    ödediğin cihazı alırken verdiğin yüksek fiat
    şu anda yapılacak birşey yok bekleyeceğiz,
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biz burada sharingle acılan Tps yi degilde Emu ile acılanı tartısıyoruz Sharingle ben ona bakılırsa Nova yı bile izliyorum Malum kanal dahil ancak Emu farklı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı @DnA Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar benim bidiğime gore en güzel sharing yapan redline 14500 18500 her 9 dak'da bir yapıyor ınternet bağlantısı olmadan daha önce cihaza sms atılıyordu şuanda atılmıyor düzenlemeler yapılıyor ama çok özellikli cihazlardır.18500 bir özelliği daha var hardisk takılabiliyor.. ama baff bilmiyorum özelliklik olarak çok geride takıp ediliyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Share de bir numara her zaman Dreambox gelir kimse bnu inkar edemez ancak redline da guzel olabilir redline uyduda sharing yapıyor internet baglantısı olmadan
    Sharing için daha guvenli yol internet baglantılıdır cunku uydudan sharing onerilmiyor

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar sharing felan değil bildiğimiz hotbötr uydusunda
    ve her hangi bir aparatta yok bekleyim resmli koyucam maksadım kimsenin reklamını yapmak değil o yüzden marka yazmıyorum ama yemin ederim açık şuan cihazı tekrar istedim gelecek birazdan ve resimli göndericem ama çok ısrar ederseniz mod arkadaşların izni olursa marka yazarım kendiniz denersiniz

7. 06-12-2006, 14:18

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkadaşım burda marka neden reklam olsun yazda bizde rahatlıyalım. seni beklioz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı duke75 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar sharing felan değil bildiğimiz hotbötr uydusunda
    ve her hangi bir aparatta yok bekleyim resmli koyucam maksadım kimsenin reklamını yapmak değil o yüzden marka yazmıyorum ama yemin ederim açık şuan cihazı tekrar istedim gelecek birazdan ve resimli göndericem ama çok ısrar ederseniz mod arkadaşların izni olursa marka yazarım kendiniz denersiniz
    markayı yazabilirsin @serkanyılmaz bile yazsan iyi olur demiş daha ne bekliyorsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah allah nedir bu cihaz yahu????

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi o zama arkafaşlar kendinizde bulun ve araştırın şunu belirteyimki her hangi bir firmaya yaranmak ve reklamını yapmak gibi bir niyetim yok sadece paylaşım amaçlı yazdım ve nasıl lduğunu anlamaya çalışıyorum ................
    markası inpax 2007 fta şu an elimde

Sayfa 2/13 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri