Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Cihazın açması normal.Mesela kartlart var piyasada biri o kanalları acıyorsa diger kart aynı sistem olsa bile açmıyor

Örnek verecem:

FreeXTV Sky modullerle anlaşması vardı acıyordu Aynı zamanda FULL X Kanallarıda başka kartlarla izleniyordu skymodul acmıyordu.

Freextv anlaşması bitince aynı sky moduller full xlerle yayınlarını devam ettirdi.Sonra *** view acılmaya başlandı vs vs. Diyecegim o ki bu anlaşmaya baglı gibi geliyor bana.

Tpsler o cihazla anlaşmışda olabilir.Cihazın için deki emu keyler o sisteme görede adepte edilmiş olabilir.Bir sürü seyler sayılır ama işte devamlılıgı cok önemli
tps ler o cihazla anlaşmalı değil ve olsalar bile bu mantıklı değil nasıl anlaşma yaparda emu gibi yayınları uydu üzerinden veriri yayınlarını yakalayan hiç bir marka yokmu bu teorik olarak imkansız ve ayrıca profesyoneller bilirki tps ler kalkıpta sıradan bir markayla anlaşmaz r bu kadar devvvvvvvv firmalar varken demi yani kısacası bunu kabul edelim arakadaşlar adamların cihazı açıyor ve ben ahala hiç ama hiç bir kesinti olmaksızın izliyorum beni ilgilendirende bu firmada yazılım desteğinin sürekli olacağını söylüyor eh daha ne .. tabi bu benim görüşüm vs leri bırakalım gerçekçi olalım bazı arkadaşalar desteğin şifreleri açmasıylamı oluyor deyip milleti fırçalıyor bende soruyorum neyle olur destek uydu cihazları her zaman uydu cihazı değilmi farkları ne ne gibi destek farkları olur ... cihazların aralarındaki tek ama tek fark reklam farkı oda beni ilgilendirmiyor