REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/13 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon
122 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: sunny yetkililerine önemle duyurulur

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emu açma kodu 2020

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı @DnA Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Share de bir numara her zaman Dreambox gelir kimse bnu inkar edemez ancak redline da guzel olabilir redline uyduda sharing yapıyor internet baglantısı olmadan
    Sharing için daha guvenli yol internet baglantılıdır cunku uydudan sharing onerilmiyor
    tabiki bir numara dreambox çok iyi biliyorum ama ben internet bağlantısı olmayan uydu üzerinde çalişian cihazdıyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uzman_elhan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tabiki bir numara dreambox çok iyi biliyorum ama ben internet bağlantısı olmayan uydu üzerinde çalişian cihazdıyorum..
    tamam anladım anlatmak istediginizi teşekkurler

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar marka ve modelini yazdım sizde aratırın ve yazın hep berber nasıl olduğunu anlayalım ha olmazmı inpax 2007 fta emu açma kodu 2020

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı duke75 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar marka ve modelini yazdım sizde aratırın ve yazın hep berber nasıl olduğunu anlayalım ha olmazmı inpax 2007 fta emu açma kodu 2020
    Cihazın bazı ozellikleri dm500s in aynısı deniyor yani sharingli işletim sistemi linux

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar cihaz bu özellikleride yanında. elinde olan arkadaşlar varsa bir denesinler birde konuyu açan arkadaş buna yazılım gerekiomu ne gibi bir işlem yapmamız gerekio ise biraz bilgi verirse ii olur.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı @DnA Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cihazın bazı ozellikleri dm500s in aynısı deniyor yani sharingli işletim sistemi linux
    kendin dene veya zolmazmı bence ben şu an deniyorum ve kimse ye ama hiç kimseye yaranmakta istemiyorum ben başka bir markanın dağıtıcıyım ama sin
    irlerim bozuluyor adamlar beni arayıp böyle bir cihaz aldık toptancıdan ve hepsi açık deyince bende aldım denemek için ve 2 gündür 1 dakka aralıksız açık isyeteyen inanır isteyende inanmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı duke75 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kendin dene veya zolmazmı bence ben şu an deniyorum ve kimse ye ama hiç kimseye yaranmakta istemiyorum ben başka bir markanın dağıtıcıyım ama sin
    irlerim bozuluyor adamlar beni arayıp böyle bir cihaz aldık toptancıdan ve hepsi açık deyince bende aldım denemek için ve 2 gündür 1 dakka aralıksız açık isyeteyen inanır isteyende inanmaz
    İnanıp inanmama meselesi degil Siz emulu dediniz biz sharingli

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar cihazın bu özelliklerideç elinde olamn arkadaşlar varsa bir denesinler birde konuyu açan arkadaş buna yazılım gerekiomu ne gibi bir işlem yapmamız gerekio is biraz bilgi verirse ii olur.
    evet cihaz aynen bu *** menüsüne girdiğimde DCW BİSS bölümünde keyden çıkıyor tps ler VE ABSAT

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnanıp inanmama meselesi degil Siz emulu dediniz biz sharingli
    BÖYLE SHARİNGMİ OLUR HİÇ BİR MENÜYE GİRMEDEN TAK DİYE EMU KODUNU GİRER GİRMEZ AÇIYOR başka sharingli cihazlar var elimde bazı ayarlar yapmak gerekiyor veye link felan girmek gerekiyor bu cihaz n nete bağlı nete herhangi bir başka uyduya sadace hobırt uydusundan tak tak açıyor hepsini

Sayfa 3/13 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri