REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Acİl Yardimmmmmmmm 6630

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Acİl Yardimmmmmmmm 6630

slm arkadaşlar ben telefona yeni Software(yazılım) Yükledim ama şuanda telefonda türkçe dil yok onu nasıl ayarlayabilirim acaba sizden yardım istiyorum beyler telefon nokia 6630 yani istediğim şey türkçe versiyonlu software(yazılım) varsa sevinirim ben internette çok yere baktım ama bulamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bir bak arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya katdeş ben ordaki programı indirdim ama nasıl yükleneceğini bilimiyorum eğer bilen varsa anlatırsa çok sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gokhansarica Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya katdeş ben ordaki programı indirdim ama nasıl yükleneceğini bilimiyorum eğer bilen varsa anlatırsa çok sevinirim
    Çihazına UFS cihazı ile yazılımı yükleyeceksiniz.Yazılımı yükleme yaparken Türkçe dil seçeneği olana yazılımı yüklemelisiniz.Yazılım yükleme konusunda ayrıntılı bilgi için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben ufs yi kurdum ama telefona software yi nasıl yükleyeceği mi bilmiyorum varsa aranızda bir telefoncu anlatırsa çok sevinirim yada anlayan varsa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gokhansarica Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben ufs yi kurdum ama telefona software yi nasıl yükleyeceği mi bilmiyorum varsa aranızda bir telefoncu anlatırsa çok sevinirim yada anlayan varsa
    arkadaşım Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. burada talimat mevcut

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya kardeş benim ki farklı ben baktım oraya benim ki UFS suite yada UFS Box bunu anlayan var mı onu soruyorum yada türkçe sürüm lazım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri