REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Tivibu'nun 12 yeni sinema kanalı tanıtıldı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sinetv kanalı benim tivibu Smart Tv aboneliğime eklenmişti birkaçkez baktım iyi denecek filmler çıkıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn tivibu şebekesinde sansür olayı aşırı derece gerçekleşiyormu?...

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sinetv kanalı benim tivibu Smart Tv aboneliğime eklenmişti birkaçkez baktım iyi denecek filmler çıkıyor.
    arkadaşım...ülkemizin üzerinden yayın yapan televizyonlar rtük kanunları sebepiyle mecburen sansürlü yayın yapıyor...tivibu şebekesinin sinema kanallarında sansür aşırıya kaçıyormu merak ediyorum...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mavişehirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım...ülkemizin üzerinden yayın yapan televizyonlar rtük kanunları sebepiyle mecburen sansürlü yayın yapıyor...tivibu şebekesinin sinema kanallarında sansür aşırıya kaçıyormu merak ediyorum...
    12 değil 50 de olsa olmaz bu sansür mahvetti paranla reşmem rezil oluyon ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mavişehirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aslında doğrusunu söylemek gerekirse tivibu yu açmak çok zahmetli televizyondan tivi uygulamasını açacan kullanıcı adın ve şifreni yazacan, sonra kanal listesinden kanal seç diyene kadar insan bıkıyor. Sadece 4 film izledim ondada sansürlenecek sahne yoktu yani sansür olayı ne alemde bende bilmiyorum malesef.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zaten özel izleme olanağı sunan bir platformun,bir de şifreli olarak,ya da orasını burasını kapatarak ikinci kez sansüre tabi tutulması ancak bizim gibi ülkelerde oluyor..Neden sansürlendiğine dair bir açıklama istesen,Çocuklar için,aile masuniyeti için 50 kişi ricada bulundu...Bizde sahneleri karartmak zorunda kaldık,derler..Kim bu 50 kişi diye sormayın!Her şey yanlış yorumlanıyor,benim söylediklerimden bu anlamı nasıl çıkardınız?..derler!İyi ki,okur- yazarlığımız yok..Yoksa AK la KARA yı bir birine karıştırıp soysuz bir GRİ yaratacaktık..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn dünya üzerinde kesin olarak hangi ülkelerin televizyonları sansürleniyor?...

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Zaten özel izleme olanağı sunan bir platformun,bir de şifreli olarak,ya da orasını burasını kapatarak ikinci kez sansüre tabi tutulması ancak bizim gibi ülkelerde oluyor..Neden sansürlendiğine dair bir açıklama istesen,Çocuklar için,aile masuniyeti için 50 kişi ricada bulundu...Bizde sahneleri karartmak zorunda kaldık,derler..Kim bu 50 kişi diye sormayın!Her şey yanlış yorumlanıyor,benim söylediklerimden bu anlamı nasıl çıkardınız?..derler!İyi ki,okur- yazarlığımız yok..Yoksa AK la KARA yı bir birine karıştırıp soysuz bir GRİ yaratacaktık..
    aklıma takılan merak ettiğim konu dünya üzerinde kesin olarak hangi ülkelerin televizyonları sansürleniyor?...benim bildiğim kadarıyla iptv üzerinden seyrederken denk geldiğime göre asya ve afrika kanalları sansürlü yayın yapabiliyor...amerika,avrupa ve avusturalya kıtalarındaki ülkelerin televizyonları sansürsüz yayın yapıyor şeklinde düşünüyorum...bizim gibi ülkeler sansürlü yayın yapıyor derken hangi ülkelerin olduğunu yazarmısınız?...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri