Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: Fightbox ve English Club tv hakkýnda

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Fightbox ve English Club tv hakkýnda

Arkadaþlar selam
    Az önce tarattýðýmda Filbox'ýn 11775 V 27500 frekansýnda Hd yayýn yapan English Club tv ve Fightbox kanallarý HD yerine SD yayýna geçtiðini farkettim. HD yayýnlanan kanallar birgün açtýðýmýzda karþýmýza SD olarakmý çýkacak böyle. Konuyla ilgili bilgisi olan varmý acaba?
    Konu kross98 tarafýndan (20-11-2014 Saat 01:44 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende tarattýðýmda HD olarak çýkýyor sýkýntý yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Warn fightbox ve english clup yayýn lisanslarýný kendi ülkelerindenmi almýþlar?...

arkadaþlar...ülkemizde teledünya ve filbox üzerinden yayýn yapan english clup ve filbox üzerinden yayýn yapan fightbox televizyonlarý yayýn lisanslarýný kendi ülkelerindenmi almýþlar?...rtük karýþamaz yayýn akýþýna sansür yaptýramaz doðrumu?...merak ediyorum rica ederim bilgilendirin...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

English Club TV, ingilizce dil eðitiminde iletiþimsel metod tekniðini kullanan bir eðitim kanalýdýr. Yayýn hayatýna 2008 yýlýnda baþlamýþ olan English Club TV kanalý, ingilizce eðitiminize farklý programlarla destek vermektedir. Rusya, Ukrayna, Litvanya, Letonya, Moldova gibi ülkerde 200'ün üzerinde kablolu yayýn firmalarý tarafýndan kanal içerikleri yayýnlatýlmaktadýr. Türkiye' de ise sadece Teledünya aboneleri kanal içeriðine ulaþabilmektedir.

Program akýþý etkin öðrenmeyi saðlayacak þekilde düzenlenmiþtir. English Club TV’ de yayýnlanan eðitim programlar, izleyecilere dilin farklý ortamlarda nasýl kullanýldýðýný gösterir ve dil bariyerinin ortadan kaldýrýlmasýna yardýmcý olur. Bunu baþarabilmek için iletiþimsel metod kullanýlýr.

bura önemli =Program akýþý izleyicilerin seviyelerine ve yaþ gruplarýna göre dizayn edilmiþtir ve farklý bölümlerden oluþur.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Flysattada yayýnlanmýþ 2 kanalda þu anda SD yayýn yapmakta.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

TRT nin "okul tv" ya da bazý üniversitelere ait tv yayýný yapan kuruluþlar var.Böyle bir yayýný neden desteklemezlerki?..Üstelik onca dersane kapatýlmýþken,devletin bu konuya elatmasý sorumluluk gereði deðil midir? Yardým sadece ramazan ayýnda bir kaç yardým paketi vermekle mi olur?Özel okulara ve üniversitelere devlet bütçesinden katký verilirken,vatandaþa doðrudan yansýyacak bir eðitim yardýmý neden düþünülmez?!..Belki de gösteriþi olmadýðý için...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri