Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
23 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Next 18500hd+ plus & YE20000 Mgcam+free share test yazılımı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bundan önceki cihazım next 18500+plus kulanıyordum şu anda amigo kulanıyorum bu yüzden test etme olanağım yok şu bi gerçek a,bozoğlu arkadaşımız çok az kimsenin başararacağı bir şeyi başarmış kendisini kutluyorum
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cafi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bundan önceki cihazım next 18500+plus kulanıyordum şu anda amigo kulanıyorum bu yüzden test etme olanağım yok şu bi gerçek a,bozoğlu arkadaşımız çok az kimsenin başararacağı bir şeyi başarmış kendisini kutluyorum
    Teşekkür ederim ustam ama çok bir şey yapmadım aslında , cihazda var olan bir özelliği canlandırdım bir şekilde.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eline sağlık alper yazılımı usb yerine rs 232 ile all flash olarak atmanız gerekiyor bu şekilde sadece main yüklemektedir server yüklenmiyor birde loderde yükleyip sonucu yazın arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı memoli1478 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    eline sağlık alper yazılımı usb yerine rs 232 ile all flash olarak atmanız gerekiyor bu şekilde sadece main yüklemektedir server yüklenmiyor birde loderde yükleyip sonucu yazın arkadaşlar
    Teşekkür ederim abi, arkadaş yazılımı usb ile yüklemiş pm ile bilgi verdi, zaten konu açmadan önce 2 ayrı 18500hd plus'ta denedim, şuan sorun yok. mgcam server görünüyor ve aktif, konuya son durumu yazmamış sadece.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürlr arkadaş mg cam tıkır tıkır calışıyor
    Konu beyaz17 tarafından (09-11-2014 Saat 01:13 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hangi uyduda hangi frekansta açık teşekkürler BOZOĞLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı police1206 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hangi uyduda hangi frekansta açık teşekkürler BOZOĞLU
    23.5-19 astra 16 eutelsat w2 13hotbird 0.1thor uydularındaki popüler paketler açık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

39 hellesat uydusunu acmiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tree_onestar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    39 hellesat uydusunu acmiyor
    O uyduda bulsat paketinde serverle değil ama emü ile açılan 10-12 kanal var bulsat paketinde irdeto şifreleme sistemini kullanan.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

onu biliyorum ustam

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri