Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: tüplü tv ye bağlama

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart tüplü tv ye bağlama

s a arkadaşlar yumatu iptv smart box full hd uydu alıcının özelliklerinde hdmı ile bağlantı olduğunu gösteriyor yalnız av çıkışıda mevcut sizden sormak istedigim bende ctr ( tüplü ) tv var bunu bağlıyabilirmiyim bağlanırsa ne gibi kablo lazım teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm bırtarafaı tek uc dıgertarafı sarı beyaz ve kırmızı uçlar var o kablayu al ve kablonun ucuna toz fıslerın takıldığı sıkart var onuda al ozaman takılyor kolay gelsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kayserli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    s a arkadaşlar yumatu iptv smart box full hd uydu alıcının özelliklerinde hdmı ile bağlantı olduğunu gösteriyor yalnız av çıkışıda mevcut sizden sormak istedigim bende ctr ( tüplü ) tv var bunu bağlıyabilirmiyim bağlanırsa ne gibi kablo lazım teşekkürler
    Baglayabileceginiz kablo çeşitlerini altta resimlerini paylaştım. Yalnız şunu bilmenizde fayda var tüplü tvde HD uydu alıcısı olur ama görüntü 1080 pikselde olmaz.. not resimde paylaştıklarımın altın uçlu olanları piyasada var onlardan almanızı tavsiye ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ilhanaktan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm bırtarafaı tek uc dıgertarafı sarı beyaz ve kırmızı uçlar var o kablayu al ve kablonun ucuna toz fıslerın takıldığı sıkart var onuda al ozaman takılyor kolay gelsın
    teşekker ederim
    Konu kayserli tarafından (12-11-2014 Saat 11:59 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayram tv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Baglayabileceginiz kablo çeşitlerini altta resimlerini paylaştım. Yalnız şunu bilmenizde fayda var tüplü tvde HD uydu alıcısı olur ama görüntü 1080 pikselde olmaz.. not resimde paylaştıklarımın altın uçlu olanları piyasada var onlardan almanızı tavsiye ederim.

teşekkür ederim ucu hdmı ve scart olan en uygunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kayserli kardeşim bir ucu HDMİ,diğer ucu scart olan kabloyu ben izmir elektronikçilerde bulamadım.Nereden temin edebilirim ve fiyatı nedir.Selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı isayurga Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kayserli kardeşim bir ucu HDMİ,diğer ucu scart olan kabloyu ben izmir elektronikçilerde bulamadım.Nereden temin edebilirim ve fiyatı nedir.Selamlar
    isayurga arkadaş ben bu denilen kabloyu denemedim banada bayram tv arkadaş önerdi.ilhanaktan arkadaşın önerdiği av kablo ve scart ile çalışıyor.senin bulamadıgın kablo n11.com ve gittigidiyor .comda 30-35 tl arası var ( hdmı scart kablo ) diye arat
    Konu kayserli tarafından (16-11-2014 Saat 13:55 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri