REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Türksat 4A Uydusu Yayınlarını Nasıl Buldunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Türksat 4A Uydusu Yayınlarını Nasıl Buldunuz?

Anket konumuz meşhur turksat4 uydusu cogu kişi yeni uyduyu cok begendi cogu kesim yine eskisi gibi ot bal ilaç vs reklam kanallarının coklugunda şikayetçi yine sizlere soralım istedik.

***NOT=Yorumlarınızı bekliyoruz anket eklenmemiştir.
    Konu Editor tarafından (23-09-2014 Saat 00:55 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence yeni uydu ile gelen şifresiz HD kanallar güzel oldu varolan şifreli HD kanallarda şifrelerini kaldırdı 23 tane HD kanal sayıca iyi dahada fazla olması dilegiyle..

ot çhat kanallarına gelirsek burda türksat a.ş bir yaptırımı kesinlikle olamaz türksat uydu hizmeti verir kanal rtük kuralları geregi yayın hayatına başlar rtük bu tür kanalları engellemeye çalışmakta ama yasa boşlukları var örnek vereyim rtük x bir kanalı yayını kapattırıyor o kanal daha tebligatı eline ulaşmadan yeni isimle yayına başlıyor kanal böyle durumlara karşı yeni bir xx ismi adını rtük kurumundan izin almış diger kanal kapatılınca hemen diger kanalı devreye sokuyorlar şahıslara yaptırım olmadıgı sürece bu böyle gider.

fark ettiyseniz sürekli bu kanalların isimleri degişir bizde türksat bölümünde bu kanallarının isim degişikligi hakkında bölümde bunların bilgisini geçmekteyiz yalnız bu çöp kanallarının isim degişikliklerini yazmaktan artık gına geldi. aynı hafta içerisinde bir kanal üç defa ismini degiştirirmi rtük kapatıyor bunlar isim degiştiriyor..
    Konu bayram tv tarafından (23-09-2014 Saat 02:52 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eskiye nazaran bazı kanaların sinyali yükselmiş bazıların düşmüş bunu birkaç kanalda teset ettim
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben almanyada yasayan biri olarak eski uyduyu daha cok begeniyordum. HD yayini olarak bi Ahmet Cakari HD diye izlicez. Bide Kanaltürkte bazen güzel filmler oluyor. Geri kalan HD kanallari pek ise yaramiyor.

Bu yeni uyduyla Star, atv, Ntv, Ntv Spor'un Türkiye yayinlarindan olduk.

Ben sahsen hic memnun degilim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben açı olarak zor bir yerde digiturk anteni ile 3A ayarlamış fakat sinyal sorunu çokça yaşamıştım.4A'ya geçiş yapıldığı gün yağan yağmurda bile kanalları sorunsuz izledim. Eskiden olsa o yağmurda televizyon izleyemezdim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kanal 7 HD kanalı var lofo berbat HD yayını sadece reklamlarda görebiliyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadslar hd yayınlar ıyı begendım lakın canak ayarı yaparken bazı yayınların sınyal sevıye durumu cok dusuyo ama genel olarak begendım saolsunlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

topu topu 20..yakın kanal gerisi hikaye . herkes reklam derdinde. böyle olmamalıydı. bunca emek ve masrafa yazık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben yorumum yapayım görüntü kalitelerinde en ufak artma yok hd kanallar dısında .Eskiye nazaran sinyaller yuksek ama trt paketi ve samanyolu paketinde sinyaller düşük diğer kanallar sinyaller iyi kanal 7 hd nasıl hd ise normal sdli yayın daha iyi yayın yapıyor .Görüntü kaliteleri berbat diğer kanalların işe yaramaz bir dunya kanal var rtük mudale etmesi lazm kanal isim değiştirmeyi izin vermemesi gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence gayet olumlu hd kanal sayısı arttığından dolayı sinyal kaliteside yüksek olursa yağmurlu havalarda veya karda tadından yenmez.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri