Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Akýllý Telefon Kullanýyormusunuz?

Katýlýmcý sayýsý
405. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

273 67.41%
  • Hayýr

132 32.59%
Sayfa 1/5 12345 SonSon
42 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Akýllý Telefon Kullanýyormusunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Akýllý Telefon Kullanýyormusunuz?

Bu ayki anket konumuz Akýllý telefon kullanýmý ile ilgili bakalým ne kadar üyemiz akýllý teleefon kullanýyor?Kullandýgýnýýz markayý ve telefon hakkýndaki yorumlarýnýzýda ayriyeten bekliyoruz
    Konu Editor tarafýndan (13-11-2014 Saat 21:01 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Editör Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu ayki anket konumuz Akýllý telefon kullanýmý ile ilgili bakalým ne kadar üyemiz akýllý teleefon kullanýyor?Kullandýgýnýýz markayý ve telefon hakkýndaki yorumlarýnýzýda ayriyeten bekliyoruz
    cep telefonu býle kullanmýyorum ustam tam býr yýldýr kafam rahat

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hayýr kullanmýyorum belki ilerde kullanýrým.

Yalnýz akýllý telefon bana hiç akýllý gelmiyor çevremde kullananlardan görüyorum google playden bir program,oyun vb.indirince bilgi çýkýyor iþte bunu indirebilmek için þu sistem sizin rehberinize,resimlerinize,videolarýnýz ulaþacak vb. liste uzar gider ben telefona harhangi bir program için neden kendi þahsi bilgilerimi elin gavur þirketi ulaþsýn bu kadar namussuzluk olamaz. bu sebebten akýlsýz telefon yakýn gelecekte bende olmayacak..
    Konu bayram tv tarafýndan (13-11-2014 Saat 21:26 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bayram tv Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Hayýr kullanmýyorum belki ilerde kullanýrým.

Yalnýz akýllý telefon bana hiç akýllý gelmiyor çevremde kullananlardan görüyorum google playden bir program,oyun vb.indirince bilgi çýkýyor iþte bunu indirebilmek için þu sistem sizin rehberinize,resimlerinize,videolarýnýz ulaþacak vb. liste uzar gider ben telefona harhangi bir program için neden kendi þahsi bilgilerimi elin gavur þirketi ulaþsýn bu kadar namussuzluk olamaz. bu sebebten akýlsýz telefon yakýn gelecekte bende olmayacak..
    Genç yaþta akýllý telefonlara karþý duran birini görüyorum ve hayret ediyorum Bayram kardeþ þaþýrdým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý uydu3405 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Genç yaþta akýllý telefonlara karþý duran birini görüyorum ve hayret ediyorum Bayram kardeþ þaþýrdým.
    neden kki insan hayatýndan calýsýyo ben sahsen 1 yýldýr cep telefonu tasýmýyorum ne normal ne akýllýsý zaten akýllý telefon almadým hýc suan o kadar rahatým ký anlatamam

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet kullanýyom samsung

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bende cogu zaman normal cep bazen uzak yere gittigimdede turkcell maxiplus 5 var onu kullanýyorum pek bilgisayar gibi deðil akýllýý telefon ancak banka cep subelerinde lazm oluyor bana onun harici forumlarda falan zor yazýlýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

telefonun akýllýsýmý olurmuþ ya hepsi birbirinden deli

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hallederiz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    telefonun akýllýsýmý olurmuþ ya hepsi birbirinden deli
    Tuþlu telefonlar tarih oldu diyorlar tuþsuz olanlar akýllý oluyormuþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Çocuklarýn eskitip kullanmadýklarý ben de son nefesini veriyor!..Evet 3.el "yarým akýllý" bir telefon da bende var;Samsung.Cazibesi,güzel fotoðraf çekip depolamsý ve paylaþýma sunmasý..

Sayfa 1/5 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri