Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Bedelli Askerlik Uygulamasýnýn Çýkmasýný Doðru Buluyormusunuz?

Katýlýmcý sayýsý
548. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Olumlu Buluyorum

142 25.91%
  • Hayýr Kesinlikle Karþýyým

406 74.09%
Sayfa 1/10 12345678910 SonSon
96 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Bedelli Askerlik Uygulamasýnýn Çýkmasýný Doðru Buluyormusunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Bedelli Askerlik Uygulamasýnýn Çýkmasýný Doðru Buluyormusunuz?

Bu haftanýn gundem konusu bedelli askerlik oldu sizce 01 ocak 2015 te yürürlüge girecek olan Bedelli askerlik yapýmýna bakýþ açýnýz nedir yorumlarýnýzý ve oylarýnýýz bekliyoruz..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

parasý olan yapmayacak, parasý olmayan yapacak, eþitsizlik var ben karþýyým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý selim789 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    parasý olan yapmayacak, parasý olmayan yapacak, eþitsizlik var ben karþýyým.
    Ýçinde yaþadýðýmýz dünya düzeni de böyle. Mesela benim param var diye bir akýllý telefon alabilirken günde 10 TL bulamayanlar var. Bu adaletsizlik, ama sýrf öyleleri var diye ben telefon almaktan vazgeçiyor muyum? Evet doðru bildiniz, hayýr

Bedelli konusu da benzer þekilde. Ayrýca vatan borcu saçmalýðýna da hiç katýlmýyorum. Vataným benden zaten borcunu takýr takýr alýyor. Benim vatana borcum yok, 12 ay sebepsiz yere egosu tavan yapmýþ kýsmen ortaokul ve lise mezunu kiþilerden emir alýp leþ gibi bir yerde kalmanýn bana ne kazandýrabileceðini açýkçasý bilmiyorum.
    Konu CCW tarafýndan (03-12-2014 Saat 18:55 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Þerefli Bir Türk Erkeði olarak gittim 15 ay askerliðimi yapýp geldim Çok Þükür. Erkekliðinden utananlarsa gitsin doktora görünsün. (Bilmem anlatabildim mi.?)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

fakirde zenginde eþit olmalý. hiç kimse hiç kimsede daha iyi deðil. benim param yok ben askerlik yapacam. senin paran var, eeee sen askerlik yapmýyacan. nerde eþitlik. kesinlikle karþýyým.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kesinlikle karþýyým.Devletimizin seçim uðruna yaptýðý yanlýþ bir uygulama.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

askerligini yapmayan adama kýz bile vermezlerdi bizim örf adetimizde adam gibi askerligini yapacak adam gibi adam olacak

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bedellinin yýllar önce ilk çýkýþ amacý gurbetciler içindi yurt dýþýnda iþlerini kaybet mesinler diye ama günümüzde ikdidarýn para kaynagý siyasi oy rantý birde toplanan paralarýn akýbetini düþünmeklazým kesinlikle bedelliye karþýyým toplum içinde aþitsizlik ve servet ayrýcalýðý yapar.fakirin gücü yetmiyenin sucu ðünahý ney o zaman fýrsat eþitliði olarak fakirinde bedellisini devlet ödemeli

Kullanýcý Bilgi Menüsü

olumlu buluyoruk parasý olan verecek kurtulacak haaa ben bedellimi yaptým hayýr ama iþini kurmuþ çolugu çocugu olmuþl parasý var yaþ 30 gidipte 12 ay askerlik yapmasýnýn bir mantýgý yok devlete üç beþ kuruþ yarar saglar en azýndan
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sevgili cabbari ustam genelde hepimiz 20 yaþ üzerinden yorum yaptýk, aklýmýza 30 yaþ ve yukarý olan insanlar gelmedi bile. þahsen ben tabiikide onlara karþý deðilim. ama yaþ 20 tam askerlik çaðý, parasý var diyede bedelli yapacak deðil herhalde. ben bu mantýða karþýyým.
    LEBEN ?

Sayfa 1/10 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri