Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Akýllý Telefon Kullanýyormusunuz?

Katýlýmcý sayýsý
405. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

273 67.41%
  • Hayýr

132 32.59%
Sayfa 3/5 ÝlkÝlk 12345 SonSon
42 sonuçtan 21 ile 30 arasý

Konu: Akýllý Telefon Kullanýyormusunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

LG L90 kullanýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bayram tv Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Hayýr kullanmýyorum belki ilerde kullanýrým.

Yalnýz akýllý telefon bana hiç akýllý gelmiyor çevremde kullananlardan görüyorum google playden bir program,oyun vb.indirince bilgi çýkýyor iþte bunu indirebilmek için þu sistem sizin rehberinize,resimlerinize,videolarýnýz ulaþacak vb. liste uzar gider ben telefona harhangi bir program için neden kendi þahsi bilgilerimi elin gavur þirketi ulaþsýn bu kadar namussuzluk olamaz. bu sebebten akýlsýz telefon yakýn gelecekte bende olmayacak..
    Genç yaþta akýllý telefonlara karþý duran birini görüyorum ve hayret ediyorum Bayram kardeþ þaþýrdým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benim çocuk þarj yeri bozulunca yaptýrýp ben kullanýyorum.general mobile disover.i
    dm 500s,800 hd
    160 cm prabol,120 ve 2adet 90lik offset çanak
    hp ve lenova laptop

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kimse akýllý telefon kullanmasýn
    tüm verilerinize ulaþabilirler dikkatli olun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

IPHONE 6

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý uydu3405 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Genç yaþta akýllý telefonlara karþý duran birini görüyorum ve hayret ediyorum Bayram kardeþ þaþýrdým.
    neden kki insan hayatýndan calýsýyo ben sahsen 1 yýldýr cep telefonu tasýmýyorum ne normal ne akýllýsý zaten akýllý telefon almadým hýc suan o kadar rahatým ký anlatamam

Kullanýcý Bilgi Menüsü

cep telefonu demek esaret demmek....

emekli olduðum gün hattlarý kapatýrýp telefnlarý atýcam býktým artýk.

bendede ne ararsan var iþ gereði.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Eski standart telefonlara devam

Kullanýcý Bilgi Menüsü

[QUOTE=Hilmi;765334]HTC kullanýyorum hergün (bazen günde iki kez) þarj yapmaktan gýna geldi...

[/QUustam al ustam bendende o kadar bende de htc var tabiki çocuklarýn eskidiye býraktýðý
    [SIGPIC][/SIGPIC].

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ustam düzenle filan vardý onlar yok bir gariplik var alýntý yapýp yazayým dedim birde 2 sefer gitti hata bendensede özür dilerim
    [SIGPIC][/SIGPIC].

Sayfa 3/5 ÝlkÝlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri