Star digitalin dizitv sinin isim hakkını aldılar sanırıım güzel haber
Abone sayısındaki artış ne durumda satış başladıktan sonraki abone sayısı ne durumda bunları açıklamaları lazım bakalım ne durumdalar.
Bende sinema tv modulu var sahsen bana sorarsanız ben begenmedim açıkcası görüntü kalitesi hd ama cok bariz hd değil bir trt1 hd gibi göstermiyor ayrıca bu platforma sinema turk kanalı lazım turk filmi veren
Bir Platform kanalı olduğuna göre FTA yayın yapmazlar sanırım.Yine de kanal artışı,yayın kalitesini de artırırsa müşterinin artmasına neden olur.Müşteri çoğaldıkça içerik te zenginleşir ve tam bir rekabet ortamı oluşur."Hayırlı olsun" diyelim de hayırlı olsun!...![]()
Hayırlısı olsun bakalım
DİZİ TV YAKINDA EYLUL 2014 TANITIM Videosu..
[YOUTUBE]ENHz-X-TKmc[/YOUTUBE]
geçen aldım bende mödülü kanalların gelmesi iyide görüntü çok vasat inş ilerde değişir yeni platform olduğu için yavaş yavaş ilerleme sağlar diye düşünüyorum
Bir dizi kanalı açarak sinema tvlerdeki dizileri ve yni dizleri bu kanaldan vermeleri güzel olacaktır. Bende modül aldım izliyorum fakat filmler bol tekrarın yanında hatırı dokunur veya yeni filmler yok denecek kadar az. Gördüğüm kadarıyla fightbox kanalını dahil ettiklerine göre filmbox ın tüm kanallarınıda alternatif olarak platforma dahil edebilirler. Viasatın tüm kanallarınıda dahil etseler süper olur diye düşünüyorum. Bu böyle sadece 5 kanal ilave ile olacak iş değil.
Konu kross98 tarafından (29-09-2014 Saat 00:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: ilave
Filbox yeni kanallar eklemeye devam edecektir sonuçta yeni kurulan bir platform yakın zamanda daha iyi olacaktır.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri