Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
33 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Filbox Humax Kampanyası Görüşler,Sorunlar,Tavsiyeler,Yorumlar..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon11 humax üzerinde modül ve kart giriş yuvası varmı?...

arkadaşlar...filbox şebekesi yılın sonuna kadar toplam 20 kanala erişecekmiş doğrumu?...yeni gelecek kanallar hakkında malumatınız nedir?uydu alıcı humax üzerinden yeni kanallarıda aboneleri bir yıllık abonelik 250 lirayı aşmayacak şekilde izleyebileceklermi?......
    Konu mavişehirli tarafından (16-11-2014 Saat 23:59 ) değiştirilmiştir.
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mavişehirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar...filbox şebekesi yılın sonuna kadar toplam 20 kanala erişecekmiş doğrumu?...yeni gelecek kanallar hakkında malumatınız nedir?uydu alıcı humax üzerinden yeni kanallarıda aboneleri bir yıllık abonelik 250 lirayı aşmayacak şekilde izleyebileceklermi?......

yıl sonuna kadar üyelerin talepleri dogrultusunda 20. tane kanala erişme planları var.

yeni gelecek kanallar üyelerin ençok istedigi kanallar olacak..

evet cihaza 249.tl para verip 12. ay boyunca kanalları sorunsuz izleyebiliyorsunuz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayram tv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yıl sonuna kadar üyelerin talepleri dogrultusunda 20. tane kanala erişme planları var.

yeni gelecek kanallar üyelerin ençok istedigi kanallar olacak..

evet cihaza 249.tl para verip 12. ay boyunca kanalları sorunsuz izleyebiliyorsunuz..
    Merhabalar Sayın Bayram tv ben üye değilim ancak çok istediğim iki kanal var birisi History Channel (Viasat olmayanı) diğeri ise yine History Channel'ın kardeşi olan H2 kanalı acaba bu kanalları platformlarına alabilirler mi ? inanın sadece H2 kanalı bile gelse anında üye olurum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı system3 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhabalar Sayın Bayram tv ben üye değilim ancak çok istediğim iki kanal var birisi History Channel (Viasat olmayanı) diğeri ise yine History Channel'ın kardeşi olan H2 kanalı acaba bu kanalları platformlarına alabilirler mi ? inanın sadece H2 kanalı bile gelse anında üye olurum.
    Bu konu hakkında bir bilgim yok. ama history kanalının tarih ile alakası kalmamış saçma sapan progamlar var H2 kanalın içerigi bilmiyorum izleme fırsatım hiç olmadı tarih kanalı için viasat history kanalı güzel yayınları var.

umarım filbox platformuda history ve history2 kanallarını kendi bünyesine katar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayram tv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu konu hakkında bir bilgim yok. ama history kanalının tarih ile alakası kalmamış saçma sapan progamlar var H2 kanalın içerigi bilmiyorum izleme fırsatım hiç olmadı tarih kanalı için viasat history kanalı güzel yayınları var.

umarım filbox platformuda history ve history2 kanallarını kendi bünyesine katar..
    History2 (H2)'nin Yayın içeriği gerçekten çok harika 1° w (0.8°w) thor uydusunda yayın yapıyor ama ingilizce ve polonya dilinde yayın yapıyor free server ile izlemeye çalışıyorum ama hiç birşey anlayamıyorum hem server donuyor hemde ingilizce dilde yayını var inşallah filbox platformuna gelirde türkçe olarak izleriz ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim Bayram tv

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri