Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
33 sonuçtan 31 ile 33 arası

Konu: Filbox Humax Kampanyası Görüşler,Sorunlar,Tavsiyeler,Yorumlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı system3 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhabalar Sayın Bayram tv ben üye değilim ancak çok istediğim iki kanal var birisi History Channel (Viasat olmayanı) diğeri ise yine History Channel'ın kardeşi olan H2 kanalı acaba bu kanalları platformlarına alabilirler mi ? inanın sadece H2 kanalı bile gelse anında üye olurum.
    Bu konu hakkında bir bilgim yok. ama history kanalının tarih ile alakası kalmamış saçma sapan progamlar var H2 kanalın içerigi bilmiyorum izleme fırsatım hiç olmadı tarih kanalı için viasat history kanalı güzel yayınları var.

umarım filbox platformuda history ve history2 kanallarını kendi bünyesine katar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayram tv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu konu hakkında bir bilgim yok. ama history kanalının tarih ile alakası kalmamış saçma sapan progamlar var H2 kanalın içerigi bilmiyorum izleme fırsatım hiç olmadı tarih kanalı için viasat history kanalı güzel yayınları var.

umarım filbox platformuda history ve history2 kanallarını kendi bünyesine katar..
    History2 (H2)'nin Yayın içeriği gerçekten çok harika 1° w (0.8°w) thor uydusunda yayın yapıyor ama ingilizce ve polonya dilinde yayın yapıyor free server ile izlemeye çalışıyorum ama hiç birşey anlayamıyorum hem server donuyor hemde ingilizce dilde yayını var inşallah filbox platformuna gelirde türkçe olarak izleriz ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim Bayram tv

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Superonline Filbox Kampanyası...!!!

Superonline Filbox Kampanyası

Turkcell Superonline limitsiz internet ile birlikte Filbox
    aylık 59TL'den başlayan fiyatlarla! Üstelik Filbox Uydu alıcı Hediye!
    Kampanyadan faydalandığınız zaman 12 ay boyunca, Filbox’a özel hd kanallar ile birlikte
    Türksat uydusundaki yüzlerce ulusal ve yerel kanalları izlersiniz.
    12 ay sonra Filbox aboneliği sona erer. 12 ay sonra Filbox aboneliğini yenilemek isterseniz
    99 TL ödeme yaparak, Filbox’a özel kanallar ile uydudaki yayınları izlemeye devam edebilirsiniz.
    Eğer Filbox üyeliğinizi devam ettirmezseniz Filbox uydu alıcısı mülkiyeti sizde olduğundan dolayı,
    uydudaki şifresiz ve ücretsiz yüzlerce ulusal & yerel kanallı izleyebilirsiniz.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri