Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
30 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Viasat History Kanalýný Digitürk Platformuna Ýstiyoruz

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Viasat History Kanalýný Digitürk Platformuna Ýstiyoruz

Arkadaþlar platformda ciddi anlamda tarih kanalý sýkýntýsý var malumunuz. Bu yüzden Viasat History kanalýnýn platforma katýlmasý ve bu ihtiyacý gidermesi için imza kampanyasý baþlattýk. Bu þekilde belki bir sonuca varýrýz. Destekleriniz için þimdiden teþekkürler..

Destek için: Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar bu konuyu okuyanlarý kampanyaya imza atmaya davet ediyorum. Digitürk üyeleri imzadan çekinmeyin. Bu imza ile hiçbir yükümlülüðe girmiyorsunuz sadece destek oluyorsunuz. Hadi imzaya, þimdiden teþekkürler..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben imzaldým umarým gelir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Þu Viasat History kanalý için Filbox modül almayý düþünüyorum. Merak ettim valaha kanalý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xxman™ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Þu Viasat History kanalý için Filbox modül almayý düþünüyorum. Merak ettim valaha kanalý.
    güzel tarih begeselleri var.
    nature kanalý gündüz yayýn yaptýðý için pek içeriðine bakamadým.
    en güzel tarafý nat geo ve discovery gibi zýrt pýrt reklam yok.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýmzaladým umarým bir faydasý olur.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Destek veren arkadaþlara sonsuz teþekkürler, bu konuyu inceleyen tüm üyeleri imza atmaya davet ediyorum. .

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bende dsmart ve filbox var natgeo history kanalý gelsin viasat hýstory kanalýný bir izlesin tarih kanalý nasýl olurmuþ ögrensinler tek eksik tarafý yayýnlarý dönüþümlü 12 saat history 12 saat ise nature kanalý oluyor

viasat kanallarýnýn içerigini merak edenler için resim ve link verdim isteyen bakabilirler..

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Amerikalýlar bugün Leif Erikson Günü'nü kutluyorlar. Onun kim olduðunu biliyor musunuz?

Bersekler, kontrolsüz trans halinde dövüþen bir topluluktu.Onlarý daha yakýndan tanýmaya cesaretiniz var mý?

"Tarih Yazan Kadýnlar" dediðimizde aklýnýza ne geliyor?

45 yýl boyunca Ýngiltere'yi yöneten kadýn kimdi? Öðrenmek için "Tarih Yazan Kadýnlar" ý kaçýrmayýn!

Cadý Avý. Bu kadar acýmasýz bir þey nasýl mümkün olabilir?

Daha fazlasýný öðrenmek için, "Engizisyon" Viasat Nature History HD'de!

Ülkelerini yýkýma götüren birisini milyonlar neden destekledi?

"Adolf Hitler'in Karanlýk Karizmasý" Viasat Nature History'de!

Siz hangisini daha çok merak ediyorsunuz?

Bu adam Amazon Yaðmur Ormanlarý'nýn bir bölümünü satýn aldý. Peki ya sonrasýnda ne olduðunu biliyor musunuz?

Sizi Amerika'daki sulak alanlara, adalara, yarasalarla dolu maðaralara, kanyonlara ve daha baþka muhteþem yerlere doðru bir gezintiye çýkarýyoruz!

Yavru aslanlarýn avlanma sanatýný öðrenmelerinden annelerinin sorumlu olduklarýný biliyor muydunuz?

Konu bayram tv tarafýndan (14-10-2014 Saat 00:27 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu sayfayý okuyan arkadaþlar bir imzayý çok görmeyin lütfen. Haydi imzaya. .

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý tolga_fb39 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu sayfayý okuyan arkadaþlar bir imzayý çok görmeyin lütfen. Haydi imzaya. .
    Digi üyeligim yok. arkadaþlara destek için bende imzaladým..

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri