Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
37 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: NEXT MİNİ HD AMİGO

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Verdiğimde çalışıyordu su an yurtdısındayım başka kodları arastırın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı karagozz8 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    saol ama calismiyor linkler
    next amigo iptv karışık 62 kanal
    2 gün önce paylaştım linkler aktif

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dosyanın içindeki kanallar
    <NETDBS_TXT_VER_1>
    IPTV: { xnhd } { rtmp://win5.yayinda.org/telecine/telecine } -HIDE_URL
    IPTV: { miami } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { yabancı_kanal } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { pro_7 } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { et_3 } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { kanal_a } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { ant_1 } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { fox_cinema } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { cine_kanal } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { mega } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { tinto+16 } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { tinto+16 } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { discovory } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { nat_geo } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { animal_planet } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { wobi } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { fox_movis_hd } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { golden_hd } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { film_zone } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { amc } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { espn_hd } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { fox_sports } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { mtv_hd } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { iniversal } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { fx } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { fox_cinema } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { kcn } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { kcn_2 } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { mtv_azeri } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { k1 } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { nnm } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { mizik } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { atv_azeri } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { sport_tv_hd } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { sport_tv_hd_2 } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { sport_tv_hd_3 } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { tv_2 } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { müzik } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { sport_5 } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { astra } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { hbo } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { play_boy+18 } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { huster_+18 } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { tv_1000 } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { balkanika } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { dm_sat } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { rtl } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { wox } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { stv_1 } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { stv_2 } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    IPTV: { bahrain_sport } { Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. } -HIDE_URL
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cafi kardes ve diger ilgisi ve bilgisi olan arkadaslar; slm next amigo cihaza bir türlü usb den iptv adreslerimi yükleyemedim usbdeki dosyayi cihaz görmüyor . Cihaza bilgisayardan baglanarak kanallarin linkleri giriyorum ama ses görüntü alamiyorum . Yardimci olabilirmisiniz bana
    not: su anki olan dosyam böyle bir sorun yaratiyor amigoya göre uyarliligi yonündebir bilgim yok baska dosyalardan yükleme yapmistim cok kez .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dede38 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cafi kardes ve diger ilgisi ve bilgisi olan arkadaslar; slm next amigo cihaza bir türlü usb den iptv adreslerimi yükleyemedim usbdeki dosyayi cihaz görmüyor . Cihaza bilgisayardan baglanarak kanallarin linkleri giriyorum ama ses görüntü alamiyorum . Yardimci olabilirmisiniz bana
    not: su anki olan dosyam böyle bir sorun yaratiyor amigoya göre uyarliligi yonündebir bilgim yok baska dosyalardan yükleme yapmistim cok kez .
    Örnek olarak dosya ismini bu şekilde ( network_iptv_17032015.cfg ) düzenleyip denedinizmi?

Satır Örnek:
    Kod:
    IPTV: { esporte } { rtmp://hktv2.ts33.net:1935/sat/tv72 }

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dede38 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usb fat 32 olmalı usb benin içinde önemli bir şey yoksa biçimlendirin veya başka bir usb de deneyin amigo dosyası burada indirin cfg yazan dosyayı usb ye sonra cihaza yükleyin

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next amigo iptv yükleme
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cafi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

next amigo iptv yükleme
    ustam ben yüklediğimde (good upgrade server successfull) yazıyor ıp tv ye geldiğim zaman eski ıp kanallar duruyor senin yüklediğin fotoda 28 de fox movies var bende başka kanal eskileri silicez mi sileceksek nerden silmemiz gerekiyor birde dosya boyutu sende 14 kb bende 9 kb bu nasıl oluyor teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sarı tuş düzenle delete okeylersen tek tek silinir delete all okeylersen hepsini silersin
    gerçi üzerine yüklesen kanal kapasitesi dolmaz ama istiyorsan all delete ile tümünü sil son paylaştığımı yükle
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dosya boyutu bir önceki 62 kanaldı şimdiki 112 kanal bu yüzden değişik
    paylaşmak güzeldir

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri