Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arası

Konu: Sivas Arena Stadı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hilmi dost çok haklısın:xxman dostun işi gerçekten zor.Ama bir o kadar da zevkli.Stad,gam keder dağıtma yeri.Sevgiye,başarıya alkış tutarken bir yandan da birikmiş sıkıntının,iç öfkenin dışa atılıp rahatlandığı bir yerdir.Stadlar yapılırken de,yaşanırken de hep insan unsurunu yansıtır.Emektir,yürektir,sevgidir.Binlerin,onbinlerin kalbi tek frekansta atar..

XXman dost,ben Sivasta yaşarken kuzeyde;Paşafabrikası,doğuda;Ethembey Parkı,Güneyde;Kalepark ve uzak batıda Çimento fabrikası en uç noktalardı.Görüyorum ki,her yer birbirine bağlanmış.Ama yine de büyük kentlere göç verme alışkanlığından vaz geçmemiş...Sevgiler!..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hilmi dost çok haklısın:xxman dostun işi gerçekten zor.Ama bir o kadar da zevkli.Stad,gam keder dağıtma yeri.Sevgiye,başarıya alkış tutarken bir yandan da birikmiş sıkıntının,iç öfkenin dışa atılıp rahatlandığı bir yerdir.Stadlar yapılırken de,yaşanırken de hep insan unsurunu yansıtır.Emektir,yürektir,sevgidir.Binlerin,onbinlerin kalbi tek frekansta atar..

XXman dost,ben Sivasta yaşarken kuzeyde;Paşafabrikası,doğuda;Ethembey Parkı,Güneyde;Kalepark ve uzak batıda Çimento fabrikası en uç noktalardı.Görüyorum ki,her yer birbirine bağlanmış.Ama yine de büyük kentlere göç verme alışkanlığından vaz geçmemiş...Sevgiler!..
    Evet aynen dediğiniz gibi oldu. Göç olayındada maalesef hala göç olayları var bunlardan biride babam olacak galiba oda İstanbul'a evi taşımak niyeti ama ben Sivas'ta kalacam.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet sivas her haliyle güzel göç olayına gelince sivas fazla göç veren il işçi var ama adam gibi patron yok simdi sorsan patrona işçi yok derler. 12 veya 16 saat çalıstır 900 lira maaş ver çoguda zamanında ödemez sorsan buyukbaslar hep haklıdır. ondan sonrada göç verincede niye göç verdik demezler. çunku ellerındekı kalan elemanları ınek gıbı sagarak eşşek gibi çalıstırıyorlar patronların bu goç olayı işine geliyor.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri