REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
22 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: kaspersky sorunu çözüldü

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı deniz77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kaspersky türkçe bölümü
    arkadaşım biraz beklersen geliyor şifresi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar ben rapid den dosya indiremiyorum geriye dogru sayıyor bitiyor öyle kalıyor şifre resmi

yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lütfen acil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar ben rapid den dosya indiremiyorum geriye dogru sayıyor bitiyor öyle kalıyor şifre resmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı deniz77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

arkadaşım her iki linkide kontrol ettim normal olarak geri saymakta acaba sende indirme programı varsa onun tarayıcı uyumluluğunu kapatırsan sorun çözülmüş olabilir vera rapid kotan dolmuş da olabilir.saygılar:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

resim yerlerinde x cıkıyor arkadaslar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar etkinleştirme kodu yanlış girilmiş veya sistem tarihi ayarları yanlış.sistem tarihi ayarlarını kontrol edin diye bie ifade çıkıyor... çözüm nedir..tşk..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı FuNkY Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar etkinleştirme kodu yanlış girilmiş veya sistem tarihi ayarları yanlış.sistem tarihi ayarlarını kontrol edin diye bie ifade çıkıyor... çözüm nedir..tşk..
    sayın arkadaşım çnce kaldırıp sonra kuracaksın sonra kısayolun üstüne gelip ters tıklayıp active tıklayacaksın "Activate using the activation code " tıkla sonra next dediğinde Activation yazan yere verilen codeg kopyalayıp yapıştıracaksın bu kadar sonrası da türkçesini kopyalayacaksın işlem tamamdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler artık 2007 aralığa kadar kaspersky bizi koruyacak....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

malesef koruyamıyacak çünkü proğram verilen şifreler veya aktive code ile çalışıyor fakat güncelleme yapmıyor.kara listeye alıyor.saygılar.Bence avast ı deneyin hiç yoktan iyidir.
    Konu ozay_74 tarafından (08-12-2006 Saat 00:02 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kaspersky'de kara liste msn alan arkadaşlar lütfen yukarıdaki verilen kodu kullansınlar.geçerlidir hemde kurulduğu tarihten itibaren tam 1 yıl kullanım hakkı vermektedir şimdiden kolay gesin. yada verilen adreste yeni versiyonunu indirin açıklama içinde vardır. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri