arkadaslar ben rapid den dosya indiremiyorum geriye dogru sayıyor bitiyor öyle kalıyor şifre resmi
yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lütfen acil
arkadaslar ben rapid den dosya indiremiyorum geriye dogru sayıyor bitiyor öyle kalıyor şifre resmi
yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lütfen acil
arkadaşım her iki linkide kontrol ettim normal olarak geri saymakta acaba sende indirme programı varsa onun tarayıcı uyumluluğunu kapatırsan sorun çözülmüş olabilir vera rapid kotan dolmuş da olabilir.saygılar:45:
resim yerlerinde x cıkıyor arkadaslar
arkadaşlar etkinleştirme kodu yanlış girilmiş veya sistem tarihi ayarları yanlış.sistem tarihi ayarlarını kontrol edin diye bie ifade çıkıyor... çözüm nedir..tşk..
sayın arkadaşım çnce kaldırıp sonra kuracaksın sonra kısayolun üstüne gelip ters tıklayıp active tıklayacaksın "Activate using the activation code " tıkla sonra next dediğinde Activation yazan yere verilen codeg kopyalayıp yapıştıracaksın bu kadar sonrası da türkçesini kopyalayacaksın işlem tamamdır![]()
teşekkürler artık 2007 aralığa kadar kaspersky bizi koruyacak....
malesef koruyamıyacak çünkü proğram verilen şifreler veya aktive code ile çalışıyor fakat güncelleme yapmıyor.kara listeye alıyor.saygılar.Bence avast ı deneyin hiç yoktan iyidir.
Konu ozay_74 tarafından (08-12-2006 Saat 00:02 ) değiştirilmiştir.
Kaspersky'de kara liste msn alan arkadaşlar lütfen yukarıdaki verilen kodu kullansınlar.geçerlidir hemde kurulduğu tarihten itibaren tam 1 yıl kullanım hakkı vermektedir şimdiden kolay gesin. yada verilen adreste yeni versiyonunu indirin açıklama içinde vardır. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri