REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: Galatasaray, Cesare Prandelli ile yollarını ayırdı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence yanlış seçim kesinlik teknik direktör hatalı değil önce oyuncuların bazıları gitmeliydi hiç sormuyorlar burak denen oyuncuya bir maçta en az kaç defa ofsayata kalınır diye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sorunlar prandelli gönderilince çözülse iyi olur ama olmayacak ocak ayında oynamayan futbolcularda gönderilmeli..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geç bile kaldı gitmek için.Türk çalıştırıcı gelsinde taş tan olsun.yabancı teknik adamlar,oyunculara aığrlığını koyamıyor.sonuç olarak gs gibi rezalet bir takım ortaya çıkıyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

galatasarayda jardel diye bir gölcü vardı...koşmuyordu,mücadele etmiyordu,adeta yürüyordu...fakat bu adam ceza sahasında topla buluştumu yüzde doksan gölünü atıyordu...adam yukarıdan aşağı ben golcüyüm ben forvetim diyordu,adamda ALLAH vergisi bir yetenek kabiliyet bir ustalık vardı.....birde şimdiki galatasaray gibi dünya genelinde ismiolup tanınan bir takımının forvetlerine bir bakın.....yoksa mancini gitmiş prandelli gelmiş prandelli gitmiş mustafa ahmet mehmet hans corç gelse kaç yazar galatasarayın evlereşenlik golcüleri takımda kaldığı sürece...bu adamlara golcü diyorsanız trabzonspordan cardozoya beşiktaştan dembabaya fenerbahçeden şowa hatta hatta akhisarlı gekasa ayıp etmiş olmazmısınız....
    CİMBOMLU

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri