REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/17 İlkİlk 123456789101112131415 ... SonSon
168 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: BAFF'dan yeni ürün Baff 6000 fta twin Kart paylaşım sisteminin yeni harikası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şahsen bundan sonra cihaz değiştirirsem HDTV cihaz olacak onunda piyasaya oturmasını bekliyorum. Artık onun devri geliyor. Saygılar.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha hd de sistemine 5 sene alır arkadaşım gelişmeleri bakalım hem dh dede sistemi ne malum kanallar cok garip bence h d desistemindeki kanallar şuan test aşamasında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1 sene sürmez

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

duyulan haberlere göre hd de sisteminde sorunlar cok oluyormuş gelişmelere bakacagız hem daha biz epg sisteminin ne oldugunu bilmiyoruz h dede yi nasıl izleyecegiz helede bu ortamda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yakupyurt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bİr Yildir 5000 Twİnİ Denİyom Problem Yok Harİka
    arkadaşlar lütfen! nerde problem yok? bende şu an ne novadaki anımal ne nat geo ne anımaux hiçbiri yok.sadece filmnetler ve bir kaç art ler var!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar baff satan firmayla irtibata geçtim.hanı anımaux ve reklam yaptığımnız kanallar dedim.her pakette bir iki kanal ya var ya yok dedim.kanallardan haberleri ben şikayet edince olduğunu acilen düzelteceklerini söylediler.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

11996 h 27500 nilesataki kanal 3 aydan beri yokdu geldi show movies comedy 33 derece için iyi seyirler

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı felekcan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar baff satan firmayla irtibata geçtim.hanı anımaux ve reklam yaptığımnız kanallar dedim.her pakette bir iki kanal ya var ya yok dedim.kanallardan haberleri ben şikayet edince olduğunu acilen düzelteceklerini söylediler.
    beni ve forumu takip et ok

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

flaş flaş flaş nilesattaki 11803 h 27500 art paketi ok 33 derece için..... Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

11938 h 27500 nova paketinde LTV .ve ALFA kanaları gelmiştir.. 33 derece için

Sayfa 5/17 İlkİlk 123456789101112131415 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri